Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити салат з пекінської капусти з додаванням шинки і горошку?
![]() Інгредієнти: Яйця курячі - дві штуки; Шинка - сто грамів; Капуста пекінська - сім листочків; Горошок консервований - чотири столові ложки; Майонез. Процес приготування: Для початку треба пекінську капусту промити, відокремити листя. Вирізати у них тверді серединки. Після цього листя дрібно пошинкувати. Яйця необхідно відварити і нарізати соломкою або кубиками. Шинку нарізати тонкою соломкою. перекласти капусту В миску, туди ж відправити шинку, яйця, додати зелений горошок і заправити майонезом, відмірюючи з допомогою чайної ложки порції майонезу і рівномірно розкладаючи їх по поверхні салату. Обережно за допомогою двох ложок перемішати салат. За бажанням його можна трохи присолити. Потім треба перекласти готове блюдо в салатник і прикрасити за бажанням. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 575 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |