Головна » Статті » Рецепти

Як зробити полуничне масло?
Оригінальний рецепт від Марти Стюарт. Пропорції можна міняти по своєму смаку, але першу партію рекомендується зробити за рецептом, щоб потім було простіше визначитися, що і в яку сторону змінювати.
Необхідні продукти
Свіжа стигла полуниця
М'яке вершкове масло
Цукрова пудра
Приготування

В оригінальному рецепті продукти беруться в такій пропорції - 2/3 вершкового масла і 1/3 полуниці. Цукрова пудра додається за смаком і залежно від солодощі полуниці. Якщо попадається кислуваті ягоди, то потрібно покласти більше, якщо дуже солодкі - зовсім трошки.

Масло потрібно залишити на деякий час при кімнатній температурі щоб воно добре размягчилось. Потім розітріть його з цукровою пудрою.

У блендері або міксером розбийте полуницю, але не до стану пюре, а щоб траплялися шматочки ягід. Вмішайте в масло. Коли маса стане більш-менш однорідною і полуниця з'єднається з маслом, перекладіть масло на харчову плівку, скачайте ковбаскою і приберіть в холодильник. Або застелити харчовою плівкою салатник або інший посуд і викладіть масло. Зверху закрийте плівкою і охолодіть.
Просмотров: 658
Категория: Рецепти |
| Теги: плівкою, масло

Рекомендовані рецепти:

Запіканка з фаршу й картоплі по-грецьки (аші)
Бутерброди "Пікантні"
Імбирний чай
Вишневий штрудель з сиром
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Рублене тісто
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: