Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити полуничне масло?
Оригінальний рецепт від Марти Стюарт. Пропорції можна міняти по своєму смаку, але першу партію рекомендується зробити за рецептом, щоб потім було простіше визначитися, що і в яку сторону змінювати. Необхідні продукти Свіжа стигла полуниця М'яке вершкове масло Цукрова пудра Приготування В оригінальному рецепті продукти беруться в такій пропорції - 2/3 вершкового масла і 1/3 полуниці. Цукрова пудра додається за смаком і залежно від солодощі полуниці. Якщо попадається кислуваті ягоди, то потрібно покласти більше, якщо дуже солодкі - зовсім трошки. Масло потрібно залишити на деякий час при кімнатній температурі щоб воно добре размягчилось. Потім розітріть його з цукровою пудрою. У блендері або міксером розбийте полуницю, але не до стану пюре, а щоб траплялися шматочки ягід. Вмішайте в масло. Коли маса стане більш-менш однорідною і полуниця з'єднається з маслом, перекладіть масло на харчову плівку, скачайте ковбаскою і приберіть в холодильник. Або застелити харчовою плівкою салатник або інший посуд і викладіть масло. Зверху закрийте плівкою і охолодіть. | |
Просмотров: 658 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |