Головна » Статті » Рецепти

Як зробити плюшки з картопляного тіста?
Простий і вдалий рецепт. Знадобиться час, щоб приготувати плюшки, але кінцевий результат безумовно того варто. Для різноманітності можна робити булочки з різними начинками - з м'ясним фаршем і цибулею, з грибами та сиром.
Що знадобиться для приготування тіста
250 грам маргарину
Дві склянки борошна
Дві склянки картопляного пюре
Чайна ложка солі
Половина склянки молока

Для начинки

300 грам м'ясного фаршу
Рослинна олія
Дві часточки часнику
Одна - дві цибулини
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Приготування

Маргарин і борошно рубаємо ножем у дрібну крихту. Додаємо молоко і сіль в картопляне пюре, розмішуємо і цю масу викладаємо в масляну крихту. Швидко замішуємо тісто, загортаємо його в плівку і прибираємо в холодильник на сорок хвилин. В цей час готуємо начинку.

Розігріваємо в пательні олію, викладаємо дрібно нарізану цибулю і обсмажуємо до злегка золотистого кольору. Додаємо фарш, при постійному помішуванні обсмажуємо його до зміни кольору. У процесі обсмажування підливаємо трохи водички. В кінці солимо і перчимо, кладемо подрібнений часник. Даємо начинці охолонути.

розкачуємо Тісто в прямокутний пласт товщиною в півсантиметра. Рівномірно по всій площі розкладаємо фарш. Згортаємо рулетом, гострим ножем нарізаємо на шматочки шириною по 3 - 4 див. викладаємо на застелений пергаментом деко, змащуємо верх збитим яйцем і ставимо в гарячу духовку. Випікаємо на середньому вогні близько півгодини.
Просмотров: 635
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажуємо, викладаємо

Рекомендовані рецепти:

Пиріг "Зебра"
Персиковий торт-суфле
«Рафаелло» з плавлених сирків
Цукерки з вишні
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Горіхово-яблучний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: