Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити пиріжки-роли?
У складі тесту є сметана, і завдяки цьому тісто дуже м'яке і слухняне в роботі, а готові пиріжки виходять розсипчастими. Готувати їх можна з будь-якою начинкою - м'ясний, з печінки, рису, картоплі. Необхідні продукти для тіста 400 грам сметани Приблизно 500 грам борошна Одне яйце По чайній ложці солі і цукру Половина чайної ложки соди (погасити оцтом) Рослинне масло для смаження Начинка - будь-яка на ваш смак Приготування Борошно просіяти, відібрати склянку борошна і відкласти в сторону. Збити яйце, змішати зі сметаною, цукром і сіллю, додати гашену соду і поступово всипати борошно. Замісити м'яке тісто, якщо буде сильно липнути до рук, підсипати борошна з тієї, що відкладена. Розділити тісто на три частини. Поверхня столу змастити рослинним маслом, одну частину тіста розкачати в прямокутник (довга сторона до себе). Від ближнього краю відступивши 5 см і викласти начинку уздовж у вигляді буртика. Накрити її краєм тіста і скачати в рулет. Краю і шов защепити. Долоньку змастити маслом і ребром долоні розрізати рулет на шматочки довжиною по 3 - 4 див. Якщо начинка подекуди відкрита, защепити її, шматочок розплющити, надавши йому круглу форму. У сковорідці розігріти олію і обсмажити пиріжки на середньому вогні до рум'яного кольору. | |
Просмотров: 649 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |