Головна » Статті » Рецепти

Як зробити пиріжки-роли?
У складі тесту є сметана, і завдяки цьому тісто дуже м'яке і слухняне в роботі, а готові пиріжки виходять розсипчастими. Готувати їх можна з будь-якою начинкою - м'ясний, з печінки, рису, картоплі.
Необхідні продукти для тіста

400 грам сметани
Приблизно 500 грам борошна
Одне яйце
По чайній ложці солі і цукру
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)
Рослинне масло для смаження
Начинка - будь-яка на ваш смак

Приготування

Борошно просіяти, відібрати склянку борошна і відкласти в сторону. Збити яйце, змішати зі сметаною, цукром і сіллю, додати гашену соду і поступово всипати борошно. Замісити м'яке тісто, якщо буде сильно липнути до рук, підсипати борошна з тієї, що відкладена. Розділити тісто на три частини.
Поверхня столу змастити рослинним маслом, одну частину тіста розкачати в прямокутник (довга сторона до себе). Від ближнього краю відступивши 5 см і викласти начинку уздовж у вигляді буртика. Накрити її краєм тіста і скачати в рулет. Краю і шов защепити. Долоньку змастити маслом і ребром долоні розрізати рулет на шматочки довжиною по 3 - 4 див. Якщо начинка подекуди відкрита, защепити її, шматочок розплющити, надавши йому круглу форму.
У сковорідці розігріти олію і обсмажити пиріжки на середньому вогні до рум'яного кольору.
Просмотров: 427
Категория: Рецепти |
| Теги: змастити, тісто

Рекомендовані рецепти:

Імбирне печиво "Як з Икеи"
Японський чізкейк
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Горіхові рогалики
Свинина по-китайськи
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: