Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити оселедцеву намазки для бутербродів?
![]() Необхідні продукти Дві оселедця Два плавлених сирка (по 100 грам) 400 грам вершкового масла Одна велика морквина Дві головки цибулі Приготування Моркву відварити на пару, остудити, очистити. Оселедець обробити на філе, потім нарізати шматочками. Цибулю нарізати четвертинками. Масло покласти в холодильник, воно повинно бути твердим. Далі все гранично просто. Якщо хочете отримати однорідну оселедцеву масу типу паштету - завантажуйте все в блендер. Якщо любите щоб намазке відчувалися шматочки оселедця або овочів - прокрутіть через м'ясорубку один - два рази (потім для пишності можна збити міксером). Все, намазки готова. Зберігати її можна кілька днів. Якщо любите смак погостріше, то можете розділене філе оселедця збризнути оцтом і залишити маринуватися години на два або ж просто влити трохи оцту у вже готову намазки. | |
Просмотров: 644 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |