Головна » Статті » Рецепти

Як зробити несолодкі сирники?
Більшість рецептів сирників з додаванням цукру або сухофруктів. Я ж хочу запропонувати рецепт несолодких сирників, вони можуть готуватися як з додаванням спецій і зелені, так і просто з сиру з сіллю. Солі потрібно додавати трохи більше, ніж зазвичай, щоб смак був більш насиченим.
Що знадобиться для приготування
500 грам сиру
Два яйця
Дві - три столові ложки борошна
50 грам тертого сиру
Чайна ложка каррі (або інші спеції)
Сіль за смаком
Зелений лук або свіжа зелень
Рослинна олія
Приготування

Яйця збити, змішати з дрібно нарізаною зеленню і зеленим луком. Борошно змішати з спеціями. Сир добре розтерти, додати яйця, сіль, борошно, тертий сир (можна готувати сирники і без нього). Добре вимісити масу, вона не повинна бути занадто рідкою, але і борошна багато додавати не потрібно, інакше у сирників з'явиться смак тесту.
В тарілочку насипати борошна. Брати тісто столовою ложкою, викладати в борошно і обвалювати в ній. Потім долонькою злегка сплющити кулька, струсити зайву муку і викласти сирник в розігріте рослинне масло. Обсмажувати на середньому вогні до рум'яного кольору. Поки обсмажується низ, сирники можна накрити кришкою, потім кришку зняти, сирники перевернути. Подавати гарячими, зі сметаною.
Просмотров: 804
Категория: Рецепти |
| Теги: борошно, сирники

Рекомендовані рецепти:

Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Індичка з сухофруктами
Готуємо сушіння
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Курчата, приготовані у виноградному соку
Французькі булочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: