Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити несолодкі сирники?
Більшість рецептів сирників з додаванням цукру або сухофруктів. Я ж хочу запропонувати рецепт несолодких сирників, вони можуть готуватися як з додаванням спецій і зелені, так і просто з сиру з сіллю. Солі потрібно додавати трохи більше, ніж зазвичай, щоб смак був більш насиченим. Що знадобиться для приготування 500 грам сиру Два яйця Дві - три столові ложки борошна 50 грам тертого сиру Чайна ложка каррі (або інші спеції) Сіль за смаком Зелений лук або свіжа зелень Рослинна олія Приготування Яйця збити, змішати з дрібно нарізаною зеленню і зеленим луком. Борошно змішати з спеціями. Сир добре розтерти, додати яйця, сіль, борошно, тертий сир (можна готувати сирники і без нього). Добре вимісити масу, вона не повинна бути занадто рідкою, але і борошна багато додавати не потрібно, інакше у сирників з'явиться смак тесту. В тарілочку насипати борошна. Брати тісто столовою ложкою, викладати в борошно і обвалювати в ній. Потім долонькою злегка сплющити кулька, струсити зайву муку і викласти сирник в розігріте рослинне масло. Обсмажувати на середньому вогні до рум'яного кольору. Поки обсмажується низ, сирники можна накрити кришкою, потім кришку зняти, сирники перевернути. Подавати гарячими, зі сметаною. | |
Просмотров: 984 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |