Головна » Статті » Рецепти

Як зробити несолодкі оладки з гарбуза?
Якщо ви любите гарбузи зі спеціями або додаєте її в рагу, до м'яса, то і такі оладки вам припадуть до смаку. Взагалі ж, несолодкі страви з гарбуза вносять помітне різноманітність в меню, не кажучи про те, що вони корисніше ніж ті, які доданий цукор. І не такі калорійні.
Необхідні продукти

Кілограм очищеної гарбуза
Три яйця
Третину склянки молока
Дві - три зубчики часнику
120 грам борошна
Сіль, перець, орегано або інші спеції - все за смаком
Свіжий кріп або петрушка (взимку можна покласти сушений)
Рослинна олія

Приготування

Гарбуз нарізати шматочками, натерти на крупній тертці. Яйця збити з молоком, додати до гарбуза, покласти всі спеції, посолити і всипати борошно. Розмішати. Додати пропущений через прес часник, дрібно нарізану зелень. Якщо тісто вийшло крутим, влийте ще трохи молока або води.
У сковорідці розігріти олію, викласти по столовій ложці тесту і на невеликому вогні підсмажити до рум'яного кольору. Щоб гарбуз краще пропарилася, поки підсмажується одна сторона, накрийте сковорідку кришкою. Потім відкрийте, переверніть оладки і знову накрийте кришкою на три - п'ять хвилин. Підрум'яньте другу сторону. При такому способі приготування вони вийдуть більш пишними і м'якими.
Просмотров: 428
Категория: Рецепти |
| Теги: гарбуза, оладки

Рекомендовані рецепти:

Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Лимонно-горіхові млинці
Апельсинові квадратики
Капустяні оладки
Ліниві голубці з грибами
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: