Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити несолодкі оладки з гарбуза?
Якщо ви любите гарбузи зі спеціями або додаєте її в рагу, до м'яса, то і такі оладки вам припадуть до смаку. Взагалі ж, несолодкі страви з гарбуза вносять помітне різноманітність в меню, не кажучи про те, що вони корисніше ніж ті, які доданий цукор. І не такі калорійні. Необхідні продукти Кілограм очищеної гарбуза Три яйця Третину склянки молока Дві - три зубчики часнику 120 грам борошна Сіль, перець, орегано або інші спеції - все за смаком Свіжий кріп або петрушка (взимку можна покласти сушений) Рослинна олія Приготування Гарбуз нарізати шматочками, натерти на крупній тертці. Яйця збити з молоком, додати до гарбуза, покласти всі спеції, посолити і всипати борошно. Розмішати. Додати пропущений через прес часник, дрібно нарізану зелень. Якщо тісто вийшло крутим, влийте ще трохи молока або води. У сковорідці розігріти олію, викласти по столовій ложці тесту і на невеликому вогні підсмажити до рум'яного кольору. Щоб гарбуз краще пропарилася, поки підсмажується одна сторона, накрийте сковорідку кришкою. Потім відкрийте, переверніть оладки і знову накрийте кришкою на три - п'ять хвилин. Підрум'яньте другу сторону. При такому способі приготування вони вийдуть більш пишними і м'якими. | |
Просмотров: 631 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |