Головна » Статті » Рецепти

Як зробити м'ясні рулетики з начинкою?
Рулетики можна вважати звичайним кулінарним експромтом. Такі страви часто готуються коли є м'ясо і щось ще, і це все потрібно приготувати швидко і щоб було смачно. У нашому випадку рулетики будуть з курагою і сиром і ще з грибами.
Необхідні продукти
400 грам свинини (або молодої телятини, курячого філе)
100 грам твердого сиру
П'ять - шість штучок кураги
П'ять - шість печериць
Сіль і перець, спеції за смаком
Рослинна олія
Приготування

М'ясо нарізати тонкими скибочками, накрити плівкою і відбити ручкою ножа або дерев'яним молоточком. Посолити і поперчити.
Курагу залити теплою водою хвилин на п'ять, потім воду злити, курагу нарізати шматочками. Гриби нарізати і обсмажити в олії до випаровування рідини. Натерти на тертці сир і розділити його на дві частини. В одну додати курагу, в іншу - гриби.
На шматочок м'яса викласти начинку, згорнути рулетом, скріпити зубочисткою або шпажкою або обмотати нитками.
Викласти рулети в розігріте масло і обсмажити по п'ять хвилин з кожного боку. Після цього перекласти у форму, зверху присипати сиром (зовсім трохи) і запекти в духовці. При температурі 180 градусів рулети будуть запікатися півгодини. Подавати з гарніром з розсипчастого білого рису або з салатом зі свіжих овочів.
Просмотров: 625
Категория: Рецепти |
| Теги: курагу, Рулетики

Рекомендовані рецепти:

Катаеф з яблуками
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Пончики з тертим шоколадом
Клубочки ниток
Пиріжки з повидлом
М'ясний батон з дайконом і шинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: