Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити м'ясні рулетики з начинкою?
Рулетики можна вважати звичайним кулінарним експромтом. Такі страви часто готуються коли є м'ясо і щось ще, і це все потрібно приготувати швидко і щоб було смачно. У нашому випадку рулетики будуть з курагою і сиром і ще з грибами. Необхідні продукти 400 грам свинини (або молодої телятини, курячого філе) 100 грам твердого сиру П'ять - шість штучок кураги П'ять - шість печериць Сіль і перець, спеції за смаком Рослинна олія Приготування М'ясо нарізати тонкими скибочками, накрити плівкою і відбити ручкою ножа або дерев'яним молоточком. Посолити і поперчити. Курагу залити теплою водою хвилин на п'ять, потім воду злити, курагу нарізати шматочками. Гриби нарізати і обсмажити в олії до випаровування рідини. Натерти на тертці сир і розділити його на дві частини. В одну додати курагу, в іншу - гриби. На шматочок м'яса викласти начинку, згорнути рулетом, скріпити зубочисткою або шпажкою або обмотати нитками. Викласти рулети в розігріте масло і обсмажити по п'ять хвилин з кожного боку. Після цього перекласти у форму, зверху присипати сиром (зовсім трохи) і запекти в духовці. При температурі 180 градусів рулети будуть запікатися півгодини. Подавати з гарніром з розсипчастого білого рису або з салатом зі свіжих овочів. | |
Просмотров: 625 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |