Головна » Статті » Рецепти

Як зробити квашені помідори з часником?
Ця закуска на зараз, помідори влаштовувати не потрібно. Їм треба постояти кілька днів на кухні при кімнатній температурі, потім винесіть їх на холод або поставте в холодильник. Якщо брати помідори з тонкою шкіркою, вони будуть готові за 3-4 дні, вершки квасятся трохи довше.
Що знадобиться для приготування (на 3-х літрову банку)
Помідори
Часник
Свіжа петрушка, селера, сушений кріп
Три столових ложки крупної солі
Півтора літра води

Приготування

Помідори миємо, на верхівці (не біля плодоніжки, а на протилежній стороні) робимо хрестоподібний надріз (неглибокий). Чистимо часник, якщо часточки великі - розрізаємо навпіл або на частині, але не дуже дрібно. У кожну помідорки кладемо часник.
На дно банки кладемо петрушку, селеру (якщо любите), кріп. Потім заповнюємо банку помідорами, між шарами теж можна покласти зелень. Зверху накриваємо зеленню і заливаємо розсолом. Для нього в холодній воді розчиняємо сіль, проціджуємо, щоб у банку не потрапив осад, заливаємо помідори до верху банки. Прикриваємо кришкою (нещільно), виставляємо на один день на холод, потім переносимо в кухню. Днів через п'ять помідори готові і їх можна переставити у прохолодне місце.
Чим вони довше стоять, тим смачніше!
Просмотров: 1295
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: помідори, банку

Рекомендовані рецепти:

Тайський салат
Салат з авокадо і свіжих печериць
Рулет "Курятина в желе"
Курка з квасолею
Сирно-овочева паста
Манник з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: