Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити квашені помідори з часником?
Ця закуска на зараз, помідори влаштовувати не потрібно. Їм треба постояти кілька днів на кухні при кімнатній температурі, потім винесіть їх на холод або поставте в холодильник. Якщо брати помідори з тонкою шкіркою, вони будуть готові за 3-4 дні, вершки квасятся трохи довше. Що знадобиться для приготування (на 3-х літрову банку) Помідори Часник Свіжа петрушка, селера, сушений кріп Три столових ложки крупної солі Півтора літра води Приготування Помідори миємо, на верхівці (не біля плодоніжки, а на протилежній стороні) робимо хрестоподібний надріз (неглибокий). Чистимо часник, якщо часточки великі - розрізаємо навпіл або на частині, але не дуже дрібно. У кожну помідорки кладемо часник. На дно банки кладемо петрушку, селеру (якщо любите), кріп. Потім заповнюємо банку помідорами, між шарами теж можна покласти зелень. Зверху накриваємо зеленню і заливаємо розсолом. Для нього в холодній воді розчиняємо сіль, проціджуємо, щоб у банку не потрапив осад, заливаємо помідори до верху банки. Прикриваємо кришкою (нещільно), виставляємо на один день на холод, потім переносимо в кухню. Днів через п'ять помідори готові і їх можна переставити у прохолодне місце. Чим вони довше стоять, тим смачніше! | |
Просмотров: 1295 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |