Головна » Статті » Рецепти

Як зробити коржики з яблук?
Найпростіший варіант приготування лепешечек - нарізати яблука кружечками і обсмажити у фритюрі. Або ж яблука дрібно нарізати, змішати з родзинками і горіхами і додати в тісто. Смачно і так, і так.
Що знадобиться для приготування
П'ять солодких яблук
Три столові ложки борошна (з гіркою)
Столова ложка цукру
Одне яйце
50 мл молока
Пакетик ванільного цукру
Рослинна олія
Приготування

Яблука наріжте кружечками, серединку (там де кісточки) постарайтеся акуратно вирізати.
Змішайте яйце з цукром і молоком, додайте борошно, ванільний цукор і замісити однорідне тісто.
Розігрійте в сковороді трохи олії. Вмочайте кожен кружечок в тісто і викладайте на сковорідку. Обсмажуйте на середньому вогні до рум'яного кольору.

Якщо готуєте звичайні коржики з дрібно нарізаними яблуками, то у тісто додайте промитий і розпарений ізюм і подрібнені горішки. Викладайте на сковорідку по столовій ложці тесту і обсмажуйте коржики з двох сторін до підрум'янення. Готові можна посипати цукровою пудрою або полити медом.
Просмотров: 675
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, Коржики

Рекомендовані рецепти:

Печиво "Анзак"
Піта - середземноморський хліб
Кекси з чорницею і брусницею
Лимонно-морквяне ласощі
Прісна корж зі шпинатом
Печиво з лимоном і маком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: