Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити картоплю для пікніка?
Потепліло на вулиці, і скоро розпочнуться традиційні вилазки на природу, на шашлики чи просто сімейні прогулянки по весняному лісі. Апетит нагулюється пристойний і потрібно заздалегідь продумати, що з їжі взяти з собою. Овочеві салатики і рання зелень - це добре, але згодиться і щось більш суттєве. Рум'яна картопля, приготована за цим рецептом, буде дуже до речі, навіть якщо в програмі шашлики. Необхідні продукти Картопля Оливкова або рослинне масло Сіль, спеції Два - три зубчики часнику Приготування Картоплю чистити не треба, вона відварюється на пару в мундирі. Так менше ймовірність того, що картопля розтріснеться під час варіння або буде кришитися. Готову картоплю остудити і зняти шкірку. Якщо картоплина розміром з куряче яйце, її залишити цілою, якщо більше - розрізати вздовж на дві - чотири частини. У сковороді розжарити масло, покласти зубки часнику, додати чорний і червоний мелений перець, можна всипати трохи куркуми для кольору. Викласти в сковорідку картоплю розрізом вниз, посолити, обсмажити до рум'яної скоринки. Перевернути і обсмажити так само з усіх боків. Вогонь повинен бути не надто сильний, інакше картопля може підгоріти. Обсмажену картоплю перекласти на серветку, щоб вбрався зайвий жир. | |
Просмотров: 680 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |