Головна » Статті » Рецепти

Як зробити капусту по-грузинськи?
Приготована за цим рецептом капуста буде готова вже через добу. Запас її готувати не варто, необхідні продукти можна купити цілий рік, краще робити невеликими порціями.
Що знадобиться для приготування

Кілограм білокачанної капусти
Три буряків середнього розміру
Чотири - п'ять зубчиків часнику
Півтори столових ложки солі (краще додайте за смаком)
Половина склянки цукру
Половина склянки рослинного масла
Половина склянки 9% оцту

Приготування

Капусту дрібно шаткуємо, викладаємо в просторий таз або каструлю. Сирий буряк натираємо на крупній тертці. Часник пропускаємо через прес. Змішуємо овочі, солимо і трохи перетираємо руками. Дуже важливо не передавити капусту щоб вона не стала м'якою і не дала багато соку. Додаємо цукор, масло і оцет. Перемішуємо і перекладаємо в емальовану каструльку. Зверху накриваємо перевернутою тарілкою і ставимо гніт (банку з водою). Залишаємо при кімнатній температурі. Через добу капуста буде готова.
Якщо любите більше пряну і гостру капусту, можете додати гострий перець і перець - горошок, щіпку червоного перцю, чебрець, базилік, кріп.
Просмотров: 441
Категория: Рецепти |
| Теги: через, капусту

Рекомендовані рецепти:

Святковий торт "Смородинка"
Заварний торт з ягодами
Швидкий какао-пиріг
Райдужні меренги
Кругла хала
Лимонно-кокосовий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: