Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити капусту по-грузинськи?
![]() Що знадобиться для приготування Кілограм білокачанної капусти Три буряків середнього розміру Чотири - п'ять зубчиків часнику Півтори столових ложки солі (краще додайте за смаком) Половина склянки цукру Половина склянки рослинного масла Половина склянки 9% оцту Приготування Капусту дрібно шаткуємо, викладаємо в просторий таз або каструлю. Сирий буряк натираємо на крупній тертці. Часник пропускаємо через прес. Змішуємо овочі, солимо і трохи перетираємо руками. Дуже важливо не передавити капусту щоб вона не стала м'якою і не дала багато соку. Додаємо цукор, масло і оцет. Перемішуємо і перекладаємо в емальовану каструльку. Зверху накриваємо перевернутою тарілкою і ставимо гніт (банку з водою). Залишаємо при кімнатній температурі. Через добу капуста буде готова. Якщо любите більше пряну і гостру капусту, можете додати гострий перець і перець - горошок, щіпку червоного перцю, чебрець, базилік, кріп. | |
Просмотров: 677 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |