Головна » Статті » Рецепти

Як зробити канапе з оселедцевим салатом?
Дуже смачна закуска, яку прикрашати нічим не потрібно. Маленька порція салату прикривається скибочкою огірка і виходять ефектні башточки. Для святкового столу ефектне і смачне блюдо.
Необхідні продукти
Два яйця
300 грам філе оселедця (воно повинно бути досить солоним)
Один великий огірок
Одне солодке яблуко
Пучок кропу
Сметана або майонез
Чорний мелений перець
Крекери

Приготування

Яйця відварити круто, очистити, порубати як на салат. Дрібними кубиками нарізати оселедцеве філе. Яблуко очистити від шкірки, дрібно нарізати, подрібнити кріп. Всі інгредієнти змішати, поперчити і заправити майонезом або сметаною. Якщо заправка буде з сметани, то беріть сметану з самою високою жирністю, інакше салат вийде рідким. До сметані можна за смаком додати трохи гірчиці.
Огірок очистити від шкірки і нарізати кружечками. На кожен крекер покласти по чайній ложці салату, зверху прикрити кружечком огірка.
Оформлення крекерів починайте не раніше ніж за годину до подачі до столу щоб вони не розкисло. До цього моменту тримайте готовий салат в холодильнику.
Просмотров: 444
Категория: Рецепти |
| Теги: очистити, салат

Рекомендовані рецепти:

Сирна "самса" з грибами
Налисники на молоці
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Грінки з беконом та помідорами
Імбирний чай
Геркулесові смужки з сухофруктами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: