Головна » Статті » Рецепти |
Як зробити ікру з болгарського перцю і баклажанів?
![]() Що знадобиться для приготування Кілограм стиглого м'ясистого перцю червоного кольору Півкілограма баклажанів Дві часточки часнику Один гострий перець 150 мл рослинного масла без запаху Сіль, чорний мелений перець і оцет за смаком Приготування Перець потрібно покласти на деко і спекти в духовці до м'якості. Потім гарячим перекласти в поліетиленовий пакет, щільно зав'язати і залишити хвилин на десять. Дістати, очистити від шкірки, видалити насіння. Баклажани розрізати уздовж навпіл, змастити розріз маслом і запекти в духовці до м'якості. Трохи остудити, зняти шкірку. Прокрутити баклажани і перець через м'ясорубку, скласти в казанок, додати олію, посолити, поперчити, покласти подрібнений часник і влити оцет. На повільному вогні масу уварити до загустіння. Гарячої розкласти по стерилізованим банкам, залити прожареним рослинним маслом і закрити кришкою. Зберігати в холодильнику. Якщо готуєте на зиму, то маслом не заливайте. Розкладіть по банках, загорніть і переверніть. Укутайте в ковдру і залиште до повного охолодження. | |
Просмотров: 585 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |