Головна » Статті » Рецепти

Як зробити гарячі бутерброди в мікрохвильовій печі?
Не завжди хочеться розігрівати духовку заради кількох «чергових» бутербродів. Можна для цієї мети використовувати мікрохвильову піч - за лічені хвилини бутерброди будуть готові.
Необхідні продукти (кількість і пропорції довільні)
Невеликі булочки (як шкільні)
Копчена ковбаса або шинка, варена ковбаса, сосиски - що є
Будь-який твердий сир
Болгарський перець
Майонез
Кетчуп
Свіжа зелень
Приготування

булочки Розріжте навпіл, серединку акуратно звільніть від м'якушки. Змішайте майонез і кетчуп. Дно і стінки змажте цією сумішшю змащуйте тільки кетчупом або тільки майонезом - це справа смаку.
Болгарський перець наріжте брусочками, ковбасу або шинку - кубиками, натріть на тертці сир, дрібно покришіть зелень. На дно булочок покладіть трохи болгарського перцю, змастіть майонезом або кетчупом (або приготованою сумішшю). Потім йде шар ковбаси - знову змастіть. Шар тертого сиру - сіточка з майонезу, посипте зеленню п поставте в мікрохвильовку на півтори - три хвилини. Час приготування залежить від потужності мікрохвильової печі. Режим вибирайте самий простий - «жарити» і ставте на найбільшу потужність. Сир має розплавитися - тоді бутерброди можна діставати.
Просмотров: 678
Категория: Рецепти |
| Теги: дно, бутерброди

Рекомендовані рецепти:

Французькі булочки
Запіканка з гарбуза і сиру
Лимонно-кокосовий пиріг
Три рецепти хачапурі
Пиріг з яблуками на сирному тісті
Шоколадні пряники з начинкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: