Головна » Статті » Рецепти

Як зробити фруктовий салат з морозивом?
Фруктові салати і морозиво підходять один одному як не можна краще. Цей салат особливий - всі фрукти в ньому зеленого кольору і приготувати його можна в будь-який час року. Жоден з інгредієнтів не можна назвати строго сезонним - ківі, виноград і зелені яблука можна купити і влітку, і взимку.
Необхідні продукти (на шість порцій)
Два великих зелених яблука
Три - чотири великих ківі
300 грам зеленого винограду
Ванільне морозиво
Приготування

Ківі акуратно чистимо від грубої шкірки, намагаючись щоб волоски не потрапили на м'якоть. Нарізаємо м'якоть невеликими кубиками.
Виноградинки відокремлюємо від гілочки, якщо виноград з кісточками, то розрізаємо кожну ягідку навпіл і видаляємо кісточки. Якщо кісточок у винограді немає, кладемо ягоди в салат цілком.
Яблука ріжемо навпіл, видаляємо середину і зрізаємо шкірку. М'якоть нарізаємо кубиками.
Всі фрукти змішуємо в салатник і розкладаємо по порційним креманках або салатникам. Кожну порцію доповнюємо ванільним морозивом і відразу ж подаємо до столу.
В такому поєднанні салат виходить дуже легким, але її склад можна міняти по своєму смаку.
Просмотров: 780
Категория: Рецепти |
| Теги: м'якоть, салат

Рекомендовані рецепти:

Картопляний салат з беконом та помідорами
Закуска з печериць по-іспанськи
Полуничний пиріг
Готуємо бісквітне тісто
Сорбе з чорної смородини
Мафіни з бананом і горіхами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: