Головна » Статті » Рецепти

Як зробити фарш для біляшів соковитим?
Біляші, це одне з найсмачніших страв сучасної домашньої кулінарії. Їх якісне приготування обумовлено рядом моментів, тому всякий раз господині намагаються, щоб тісто було гарне і головне - соковитий фарш.
Ми всі прекрасно знаємо, що соковитий фарш виходить, якщо поєднати м'якоть яловичини і свинини в рівних пропорціях і додати побільше цибулі. Але виникають такі ситуації, коли треба приготувати фарш лише з пісної яловичини або телятини, без додавання свинини і цибулі.

Як же бути в такій ситуації? Все, виявляється, дуже просто. Треба просто заздалегідь підготувати лід. Після цього дістати його з морозилки і розбити на невеликі шматочки. Потім треба робити все дуже швидко, додати до фаршу перець і сіль, а також і лід (невелика кількість), перемішати фарш готовий. Розкачати з тіста кружечки, викласти на середину фарш і сформувати біляш. Тільки в даному випадку дірочку залишати не слід, щоб під час приготування весь соку не вийшов з біляшів. Потім смажити на розігрітій олії, обов'язково з однієї й іншої сторони. Все - соковиті біляші готові.
Просмотров: 798
Категория: Рецепти |
| Теги: фарш, треба

Рекомендовані рецепти:

Пиріжки з щавлем і яйцем
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Гулаб-джамун
Сирний пиріг з полуницею
Вафлі вершкові
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: