Головна » Статті » Рецепти

Як зробити дріжджові сирники?
Дріжджові сирники можна готувати з магазинного сиру, не обов'язково брати домашній. Головне, щоб він був не надто кислим і однорідним по консистенції, без крупинок.
Що знадобиться для приготування

250 грам сиру
Склянку молока
Чайна ложечка сухих дріжджів
250 грам борошна (може знадобитися трохи більше)
50 грам маргарину
Неповна чайна ложечка солі
Три столові ложки цукру
Два яйця
Рослинна олія
Ванільний цукор і кориця за смаком (не обов'язково)

Приготування

Спочатку робимо опару. Молоко нагріваємо до кімнатної температури (навіть трохи тепліше), додаємо в нього сіль і цукор, дріжджі і даємо опарі підійти. Коли з'являться на поверхні бульбашки, додайте інші інгредієнти. Яйця розітріть з сиром, додайте розтоплений і охолоджений до кімнатної температури маргарин, розмішайте і цю суміш вливайте в опару. Коли размешаете, всипайте просіяне борошно і вимішуйте тісто. Накрийте і дайте добре піднятися в теплому місці.
Підійшов тіста розкачайте на столі пласт товщиною близько сантиметра або трохи тонше і склянкою вирізуйте сирники. Якщо не хочете потім возитися з обрізками тесту, то можна розділити пласт на квадратики або ромбики. Обсмажувати потрібно в рослинному маслі, перевертаючи, щоб сирники зі всіх сторін підрум'янилися. Готові посипати цукровою пудрою.
Просмотров: 2305
Категория: Рецепти |
| Теги: ложечка, сирники

Рекомендовані рецепти:

Калиссоны - французькі ласощі
Чізкейк з літніми ягодами
Свинина за оригінальним рецептом
Рибний паштет з овочами
Готуємо кіш
Пісний вишнево-шоколадний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: