Головна » Статті » Рецепти

Як зробити ананасову-банановий смузі?
Для приготування можна брати як свіжий, так і консервований ананас. Сік підбирайте за смаком, тоді смузі кожен раз буде мати новий смаковий відтінок, а щоб ваш сніданок був ще корисніше і ситніше, в смузі рекомендується додати жменю мюслі.
Що знадобиться для приготування

Третину невеликого свіжого ананаса (або баночка консервованого)
Один великий банан
250 мл яблучного, апельсинового або ананасового соку (за смаком)
Кілька кубиків льоду

Приготування

ананас Очистіть від шкірки, м'якоть наріжте кубиками. Банан розріжте на шматочки, покладіть ненадовго в морозилку. Покладіть в блендер фрукти, подрібніть до однорідної кашки. Потім влийте сік, покладіть лід і ще раз збийте. Напій потрібно відразу ж розлити по склянках і подавати.
Якщо готуєте з консервованим ананасом, то замість фруктового соку можна додати рідину з баночки.
Коли готуєте смузі з мюслі, лід додавати не потрібно. Залийте мюслі соком хвилин на п'ять, після того як подрібніть фрукти, влийте сік і мюслі і збийте суміш ще раз. Якщо буде дуже густо, додайте трохи соку.
Просмотров: 613
Категория: Рецепти |
| Теги: мюслі, смузі

Рекомендовані рецепти:

Сирний пиріг з полуницею
Домашній кекс
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Апельсинові мафіни
Спагетті з томатами і рибою
Печиво "Диво острів"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: