Головна » Статті » Рецепти |
Як запекти у фользі картопля з сиром і зеленню?
Для приготування цієї страви ідеально підійде молода картопля середнього розміру. Сири вибирайте по смаку, але обов'язково потрібен твердий сир для посипання і м'який (вершковий або сирний) для начинки. Що знадобиться для приготування Шість - вісім картоплин П'ять - шість столових ложок сиру твердих сортів 150 - 200 грам м'якого вершкового (сирного) сиру Столова ложка дрібно нарізаної свіжої зелені (кріп, петрушка, кінза) Дві часточки часнику Сіль і перець Трохи рослинного масла Приготування Картоплю чистити не треба, незалежно від того, молодий він чи ні. візьміть щіткою з м'якою щетиною і як слід потріть під картоплю проточною водою. Потім промийте чистою водою і дайте їй обсохнути або обсушіть паперовим рушником. Змастіть картопля рослинним маслом, посоліть, загорніть у фольгу і поставте в духовку. запікати потрібно 40 - 50 хвилин при температурі 190 градусів. Поки печеться картопля, часник подрібніть, розітріть його з сіллю і перцем, додайте зелень. Покладіть м'який сир і перемішайте масу. Дістаньте з духовки картоплю. Дайте трохи охолонути, обережно розгорніть і надріжте кожну картоплину хрест - навхрест. Розріз заповніть м'яким сиром, зверху посипте тертим сиром і знову поставте в духовку. запікайте ще п'ять - десять хвилин, поки не розплавиться сир. | |
Просмотров: 629 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |