Головна » Статті » Рецепти

Як запекти у фользі картопля з сиром і зеленню?
Для приготування цієї страви ідеально підійде молода картопля середнього розміру. Сири вибирайте по смаку, але обов'язково потрібен твердий сир для посипання і м'який (вершковий або сирний) для начинки.
Що знадобиться для приготування

Шість - вісім картоплин
П'ять - шість столових ложок сиру твердих сортів
150 - 200 грам м'якого вершкового (сирного) сиру
Столова ложка дрібно нарізаної свіжої зелені (кріп, петрушка, кінза)
Дві часточки часнику
Сіль і перець
Трохи рослинного масла

Приготування

Картоплю чистити не треба, незалежно від того, молодий він чи ні. візьміть щіткою з м'якою щетиною і як слід потріть під картоплю проточною водою. Потім промийте чистою водою і дайте їй обсохнути або обсушіть паперовим рушником.
Змастіть картопля рослинним маслом, посоліть, загорніть у фольгу і поставте в духовку. запікати потрібно 40 - 50 хвилин при температурі 190 градусів.
Поки печеться картопля, часник подрібніть, розітріть його з сіллю і перцем, додайте зелень. Покладіть м'який сир і перемішайте масу.
Дістаньте з духовки картоплю. Дайте трохи охолонути, обережно розгорніть і надріжте кожну картоплину хрест - навхрест. Розріз заповніть м'яким сиром, зверху посипте тертим сиром і знову поставте в духовку. запікайте ще п'ять - десять хвилин, поки не розплавиться сир.
Просмотров: 629
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, картопля

Рекомендовані рецепти:

Святковий торт "Смородинка"
Цепеліни
Вершково-медові цукерки
Сирні булочками з солодкою кукурудзою
Закуска "Грибна галявина"
Кавове печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: