Головна » Статті » Рецепти |
Як запекти свинину з цибулею і часником?
Для отримання насиченого, багатого смаку страви не завжди потрібно збирати в одному рецепті безліч складних інгредієнтів і дивовижних спецій. З найпростіших продуктів теж можна приготувати ароматну, смачну їжу, яка і на кожен день підійде, і до свята буде до речі. Що знадобиться для приготування Кілограм нежирної свинини (краще брати шийну частину) Дві великі цибулини П'ять зубчиків часнику Столова ложка рослинного масла Половина чайної ложки сухого чебрецю Половина чайної ложки сухого розмарину Половина чайної ложки сухого базиліка Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Цибулю і часник чистимо, цибулю ріжемо на кілька частин і разом з часником завантажуємо в блендер. Туди ж додаємо всі сухі трави і вливаємо олію. Подрібнюємо, але не в кашку, а так, щоб цибуля залишався крупками. М'ясо миємо, насухо витираємо. Зайвий жир і плівочки прибираємо, солимо і перчимо за смаком, потім обмазуємо сумішшю з цибулі, часнику, олії та спецій. Якщо є час - поставте м'ясо на пару годин в холодильник щоб просочилося ароматами. Але тільки не забудьте накрити - інакше воно заветреется. Якщо часу немає, то можна готувати відразу. Загорніть м'ясо у фольгу, покладіть на деко або у форму для запікання і поставте в розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо хвилин сорок, потім фольгу розкриваємо і запікаємо ще 10 - 15 хвилин. Готового м'яса даємо трохи постояти в вимкненій духовці і потім нарізаємо скибочками. | |
Просмотров: 641 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |