Головна » Статті » Рецепти

Як запекти свинину в тесті?
Щоб шматочки свинини залишалися соковитими при запіканні, був придуманий оригінальний спосіб запікання м'яса - в тесті. Виходить щось типу м'ясного пирога, але набагато соковитіше.
Необхідні продукти

500 грам м'якоті свинини
Дві цибулини
Сіль, приправи, спеції і чорний перець за смаком

Для тесту

Одне яйце
Чотири столові ложки молока
Борошно
Приготування

Молоко змішати з яйцем, трохи посолити і всипати борошно. Замісити тісто, воно повинно бути не дуже крутим (не таким як на пельмені) і еластичним. Накрити його плівкою і залишити на півгодини відпочити.
М'ясо нарізати шматками (не дуже дрібними), цибулю нарізати півкільцями. Змішати, додати приправи, спеції, посолити, поперчити. Можна посипати сухими травами.

Тісто розкачати більше діаметру форми, воно не повинно бути тонким. Форму з бортами змастити маслом, викласти тісто так, щоб краї рівномірно звисали. Покласти на дно начинку. Протилежні краї тіста підняти, з'єднати над начинкою, защипати. Так само працювати і з іншими краями. Зверху можна змастити яйцем.

Поставити м'ясо в розігріту до 180 градусів духовку, запікати близько години на середньому вогні. М'ясо можна вважати готовою, коли тісто зверху стане світло - коричневого кольору.
Просмотров: 930
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, тісто

Рекомендовані рецепти:

Мармурове тістечко
Розсипчастий шоколадний брикет з сиром
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Бутербродний торт "Полосатик"
Сирні булочки бісквітні
Салат "Крабик" (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: