Головна » Статті » Рецепти

Як запекти рибу в гірчиці?
Страва з розділу швидких і простих. Для запікання ідеально підійде короп, хоча можна брати улюблену вашу рибку.
Що знадобиться для приготування

Невеликі карпи (дві штуки) вагою в кілограм
П'ять чайних ложок гірчиці
Чотири часточки часнику
Три столових ложки рослинного масла
Сік одного лимона
Чверть чайної ложки каррі (якщо любите)
Пучок петрушки
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Очищену, випатрану і вимиту рибу заливаємо лимонним соком, солимо і перчимо, накриваємо плівкою і залишаємо маринуватися на годину. Після цього натираємо гірчицею, зверху посипаємо каррі (якщо не любите каррі, замініть приправою для риби).
Деко застеляємо папером для випічки викладаємо рибу, ставимо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо двадцять хвилин.
Змішуємо залишки лимонного соку (той, що залишився після маринування риби) з рослинним або оливковою олією, додаємо пропущений через прес часник, дрібно нарізану петрушку і виливаємо на рибу. Знову ставимо в духовку, запікаємо ще десять хвилин. Можна на ці десять хвилин поставити рибу під гриль.
Просмотров: 461
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, каррі

Рекомендовані рецепти:

Грінки з беконом та помідорами
Пиріг з капустою і яйцем
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Рибка по-провансальски
Тости з овочами і пастою авокадо
Лимонно-кокосовий пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: