Головна » Статті » Рецепти |
Як запекти рибу в гірчиці?
Страва з розділу швидких і простих. Для запікання ідеально підійде короп, хоча можна брати улюблену вашу рибку. Що знадобиться для приготування Невеликі карпи (дві штуки) вагою в кілограм П'ять чайних ложок гірчиці Чотири часточки часнику Три столових ложки рослинного масла Сік одного лимона Чверть чайної ложки каррі (якщо любите) Пучок петрушки Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Очищену, випатрану і вимиту рибу заливаємо лимонним соком, солимо і перчимо, накриваємо плівкою і залишаємо маринуватися на годину. Після цього натираємо гірчицею, зверху посипаємо каррі (якщо не любите каррі, замініть приправою для риби). Деко застеляємо папером для випічки викладаємо рибу, ставимо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку. Запікаємо двадцять хвилин. Змішуємо залишки лимонного соку (той, що залишився після маринування риби) з рослинним або оливковою олією, додаємо пропущений через прес часник, дрібно нарізану петрушку і виливаємо на рибу. Знову ставимо в духовку, запікаємо ще десять хвилин. Можна на ці десять хвилин поставити рибу під гриль. | |
Просмотров: 628 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |