Головна » Статті » Рецепти

Як запекти м'ясо в листковому тісті?
Щоб процес приготування йшов швидше, відразу ж дістаньте з морозилки листкове тісто. Поки воно розморожується, ми за цей час підготуємо м'ясо.
Необхідні продукти
500 грам нежирної свинини
Два листи листкового тіста
130 грам томатної пасти
Одна - дві чайних ложки аджики
Одне яйце
Часточка часнику
Сіль і спеції за смаком
Рослинна олія
Приготування

М'ясо нарізати тонкими пластинами як на відбивні, але зробити їх невеликими. Розігріти в сковорідці трохи олії злегка обсмажити відбивні і перекласти їх в казанчик або в каструлю з товстим дном. Влити трохи води, посолити і приправити спеціями, покласти лавровий листок і гасити на слабкому вогні до м'якості.
Для соусу змішайте томатну пасту з аджикою і додайте подрібнений часник.

Тісто злегка розкачайте і наріжте на шматочки. Кожен шматочок змастіть в середині соусом, викладіть м'ясо, накрийте другим шматочком і міцно закріпіть краю щоб соус не витікав. перекладіть на деко і змастіть збитим яйцем. Запікайте на середньому вогні, поки не утвориться рум'яна кірочка.
Просмотров: 405
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, поки

Рекомендовані рецепти:

Соус "Бер-блан"
Пряники медово-бананові
Домашній хліб з курагою
Бісквітний торт на день народження
Омлет-бісквіт
Манник
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: