Головна » Статті » Рецепти |
Як запекти м'ясо в листковому тісті?
Щоб процес приготування йшов швидше, відразу ж дістаньте з морозилки листкове тісто. Поки воно розморожується, ми за цей час підготуємо м'ясо. Необхідні продукти 500 грам нежирної свинини Два листи листкового тіста 130 грам томатної пасти Одна - дві чайних ложки аджики Одне яйце Часточка часнику Сіль і спеції за смаком Рослинна олія Приготування М'ясо нарізати тонкими пластинами як на відбивні, але зробити їх невеликими. Розігріти в сковорідці трохи олії злегка обсмажити відбивні і перекласти їх в казанчик або в каструлю з товстим дном. Влити трохи води, посолити і приправити спеціями, покласти лавровий листок і гасити на слабкому вогні до м'якості. Для соусу змішайте томатну пасту з аджикою і додайте подрібнений часник. Тісто злегка розкачайте і наріжте на шматочки. Кожен шматочок змастіть в середині соусом, викладіть м'ясо, накрийте другим шматочком і міцно закріпіть краю щоб соус не витікав. перекладіть на деко і змастіть збитим яйцем. Запікайте на середньому вогні, поки не утвориться рум'яна кірочка. | |
Просмотров: 572 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |