Головна » Статті » Рецепти

Як запекти куряче філе з кунжутом?
Куряче філе нарізати тонкими смужками і його панірують за всіма правилами - в яйці і борошні. Потім обвалюється в кунжуті. Особливість рецепту в тому, що нічого не потрібно обсмажувати, куряче філе буде запікатися в духовці. Вийде і смачно, і корисно.
Що знадобиться для приготування
500 грам курячого філе
Три столові ложки борошна
Два яйця
Один лимон
Сіль соєвий соус (за бажанням і за смаком)
Склянку кунжутного насіння
Рослинна олія
Приготування

Куряче філе нарізати смужками приблизно по сантиметру шириною. Покласти в миску, посолити (або додати соєвий соус), полити соком лимона і перемішати. Затягнути посуд плівкою або накрити кришкою і прибрати в холодильник маринуватися. Можна залишити на два - три години, мінімально потрібно витримати м'ясо в маринаді тридцять хвилин.
Яйця збити. В одну тарілочку насипати борошно, в іншу - кунжут. Обваляти кожен шматочок філе спочатку в борошні, потім в яйці, потім в кунжуті.
Рослинним маслом змастити форму і викласти в неї шматочки філе. Можна просто застелити деко папером для випічки. Запікати філе при температурі 200 градусів приблизно двадцять хвилин. Подавати зі сметанним соусом в який додати часник, рубану зелень і сіль за смаком.
Якщо філе зробити посолонее, то воно відмінно підійде як закуска до пива.
Просмотров: 537
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, куряче

Рекомендовані рецепти:

Дачний овочевий салат
Мафіни з мигдалем і цукатами
Банановий кекс з маком
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Цукерки "Вишневий мармелад"
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: