Головна » Статті » Рецепти |
Як запекти куряче філе з кунжутом?
Куряче філе нарізати тонкими смужками і його панірують за всіма правилами - в яйці і борошні. Потім обвалюється в кунжуті. Особливість рецепту в тому, що нічого не потрібно обсмажувати, куряче філе буде запікатися в духовці. Вийде і смачно, і корисно. Що знадобиться для приготування 500 грам курячого філе Три столові ложки борошна Два яйця Один лимон Сіль соєвий соус (за бажанням і за смаком) Склянку кунжутного насіння Рослинна олія Приготування Куряче філе нарізати смужками приблизно по сантиметру шириною. Покласти в миску, посолити (або додати соєвий соус), полити соком лимона і перемішати. Затягнути посуд плівкою або накрити кришкою і прибрати в холодильник маринуватися. Можна залишити на два - три години, мінімально потрібно витримати м'ясо в маринаді тридцять хвилин. Яйця збити. В одну тарілочку насипати борошно, в іншу - кунжут. Обваляти кожен шматочок філе спочатку в борошні, потім в яйці, потім в кунжуті. Рослинним маслом змастити форму і викласти в неї шматочки філе. Можна просто застелити деко папером для випічки. Запікати філе при температурі 200 градусів приблизно двадцять хвилин. Подавати зі сметанним соусом в який додати часник, рубану зелень і сіль за смаком. Якщо філе зробити посолонее, то воно відмінно підійде як закуска до пива. | |
Просмотров: 736 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |