Головна » Статті » Рецепти

Як запекти куряче філе з яблуками?
Дуже приємне на смак блюдо сподобається любителям поєднання м'яса та фруктів. Рецепт простий, легкий і швидкий у приготуванні.
Необхідні продукти

Три курячих філе
Три великих зелених яблука
200 - 250 грам твердого сиру
Сіль і перець за смаком
Приправи для курки
Три яйця
200 мл нежирних вершків
Рослинна олія для змащування форми

Приготування

В принципі, для приготування можна брати не тільки куряче філе, а зрізати м'ясо з стегенець і гомілок - такий варіант теж допускається.
Куряче філе розрізаємо вздовж на дві частини і на одній стороні кожного шматочка робимо ножем хрестоподібні неглибокі насічки. Посипаємо приправою для курки, солимо і перчимо і викладаємо у змащену маслом форму. Яблука ріжемо великими шматочками, очищаємо від шкірки, укладаємо між шматочками курки.
Сир натираємо на крупній тертці, посипаємо курку і яблука.
Збиваємо яйця з вершками, солимо і перчимо за смаком, заливаємо сумішшю підготовлене блюдо і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо хвилин сорок, може трохи більше.
Якщо у вас дрібні шматочки м'яса, то яблука теж можна нарізати не дуже крупно.
Просмотров: 515
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, яблука

Рекомендовані рецепти:

Фруктові пончики
Бутерброди з тунцем
Розсипчастий пиріг з курагою
Закуска з курячого філе
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Манні млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: