Головна » Статті » Рецепти |
Як запекти куряче філе з яблуками?
Дуже приємне на смак блюдо сподобається любителям поєднання м'яса та фруктів. Рецепт простий, легкий і швидкий у приготуванні. Необхідні продукти Три курячих філе Три великих зелених яблука 200 - 250 грам твердого сиру Сіль і перець за смаком Приправи для курки Три яйця 200 мл нежирних вершків Рослинна олія для змащування форми Приготування В принципі, для приготування можна брати не тільки куряче філе, а зрізати м'ясо з стегенець і гомілок - такий варіант теж допускається. Куряче філе розрізаємо вздовж на дві частини і на одній стороні кожного шматочка робимо ножем хрестоподібні неглибокі насічки. Посипаємо приправою для курки, солимо і перчимо і викладаємо у змащену маслом форму. Яблука ріжемо великими шматочками, очищаємо від шкірки, укладаємо між шматочками курки. Сир натираємо на крупній тертці, посипаємо курку і яблука. Збиваємо яйця з вершками, солимо і перчимо за смаком, заливаємо сумішшю підготовлене блюдо і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку. Запікаємо хвилин сорок, може трохи більше. Якщо у вас дрібні шматочки м'яса, то яблука теж можна нарізати не дуже крупно. | |
Просмотров: 722 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |