Головна » Статті » Рецепти |
Як запекти картопляні часточки з майонезом?
Картопелька виходить з хрусткою рум'яною скоринкою і м'які всередині. Спеції можна брати будь-які, які вам подобаються, а майонез змішати зі сметаною або зовсім замість нього взяти тертий сир і сметану (це для тих, хто майонез не їсть). Що знадобиться для приготування Великий картоплю бажано овальної форми Майонез і сметана (в пропорції 50/50) Сіль і спеції, чорний мелений перець - все за смаком Свіжа зелень кропу для прикраси Приготування Картоплю краще вибирати крохмалистих сортів, яка підходить для приготування пюре - вона швидше пропечеться і при цьому не втратить форму. Якщо любите майонез - робіть картоплю тільки з майонезом, якщо віддаєте перевагу сметану - додайте в неї трішки гірчиці (готової, не в порошку) і спецій, посоліть - вийде дуже смачно і ароматно. Картоплю чистимо і ріжемо кожну уздовж на чотири - шість частин. Обвалюємо в суміші майонезу або сметани зі спеціями, викладаємо на решітку (під решітку ставимо деко з водою) і запікаємо при температурі 180 - 200 градусів приблизно сорок хвилин. Обов'язково перевіряємо готовність вилочкою - картопля повинна бути м'якою. Готову картоплю викладаємо на блюдо і посипаємо дрібно нарізаним кропом. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 675 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |