Головна » Статті » Рецепти |
Як запекти баранину з сухофруктами?
Святковий варіант приготування баранини. Пряне м'ясо подається з гарніром з сухофруктів. Що знадобиться для приготування 800 грам баранини (корейка) 200 грам сухофруктів (курага, чорнослив, сушена вишня, родзинки) Дві гілочки розмарину Склянку сухого червоного вина Три часточки часнику Половина чайної ложечки суміші перців (горошком) Один перчик чилі Одна велика морквина Сіль за смаком Рослинне масло Приготування Перець горошок розітріть в ступці. Часник наріжте пластинами, обваляйте в перці і нашпигуйте баранину. Залишився перець змішайте з сіллю, натріть цією сумішшю м'ясо. Викладіть на розігріту з маслом сковорідку, посипати листочками розмарину і обсмажте з усіх боків. Моркву очистіть і наріжте великими брусочками. З перчика чилі видалити насіння і перегородки. Покладіть моркву, перчик чилі і суміш із сухофруктів на дно форми для запікання. Зверху розкладіть обсмажену баранину і залийте все вином. Затягніть форму фольгою або накрийте кришкою, поставте в розігріту до 220 градусів духовку. Запікайте півтори години. М'ясо подається разом з гарніром з моркви і сухофруктів. | |
Просмотров: 604 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |