Головна » Статті » Рецепти |
Як запекти баклажани з грибами під сиром?
Низькокалорійне Блюдо, з мінімальною кількістю жирів. Підійде для дієтичного харчування, може бути як гарніром, так і самостійною стравою. Необхідні продукти Один баклажан Дві цибулини Дві помідори Одна морквина 200 грам свіжих печериць 100 грам сиру Трохи рослинного масла Сіль і спеції за смаком Приготування Цибулю ріжемо півкільцями, моркву тремо на тертці, баклажани ріжемо кружальцями, гриби - скибочками. Баклажани посипаємо сіллю, залишаємо на півгодини, щоб пішла гіркота. Тим часом розігріваємо в сковороді одну - дві столові ложки олії, кладемо цибулю і тушкуємо дві хвилини. Додаємо моркву, через пару хвилин підливаємо трохи води і тушкуємо овочі до м'якості. Потім викладаємо гриби, всі разом тушкуємо до готовності грибів. Солимо за смаком, додаємо спеції. Баклажани обсушуємо серветкою, перекладаємо на деко застелений, ставимо в духовку хвилин на 15. Дістаємо, перевертаємо на інший бік. На обсмажену сторону викладаємо тушковані овочі, накриваємо кружечком помідора і знову ставимо в духовку. Через 10 - 15 хвилин дістаємо, посипаємо тертим сиром, ставимо в вимкнену духовку. Як тільки сир розплавиться - дістаємо. Можна подавати з гречкою, відварною картоплею або овочевим салатом. | |
Просмотров: 577 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |