Головна » Статті » Рецепти

Як спекти ванільні рогалики?
Дрібна випічка - це завжди приємно. А якщо ще і тісто пластичне і працювати з ним зручно процес приготування рогаликів перетворюється в задоволення. Можна робити рогалики разом з дітьми, вийде справжня сімейна випічка.
Необхідні продукти

300 грам борошна
100 грам меленого мигдалю (для нас мигдаль дорогувато, сміливо замінити на волоські горіхи або арахіс)
200 грам вершкового масла
50 грам цукру
Два пакетики ванільного цукру

Для обсипання - обвалки - цукор звичайний і ванільний.
Приготування

Масло повинне бути добре охолоджене. Нарізати його невеликими шматочками, змішати з борошном, додати цукор і ванільний цукор і замісити тісто. Місити поки воно не стане однорідним і пластичним. В кінці замісу додати подрібнені горіхи. Скачати тісто в кулю і прибрати на холод приблизно на годину.

З охолодженого тіста розкачати ковбаски, нарізати кожну на невеликі квадратики. З них розкачати джгутики і згорнути півмісяцем. Викласти на застелений пергаментом деко. Випікати 10 хвилин при температурі 220 градусів. Змішати цукор для обсипання з ванільним цукром і теплі рогалики обваляти в цукровій суміші.
Просмотров: 878
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, цукор

Рекомендовані рецепти:

Млинчики з начинкою з цвітної капусти
Кулеб'яка з капустою і яйцем
Сирні оладки зі шпинатом
Салат "Свіжість"
Курчата з грибами
Пиріг-галета з журавлиною
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: