Головна » Статті » Рецепти

Як спекти сирний пиріг з виноградом?
Для приготування цього апетитного і рум'яного пиріжка підійде звичайний магазинний сир. Це саме той рецепт, в якому чим ніжніше і м'якше буде сир, тим краще. Можна використовувати і сирні сирки, але тоді зменшіть кількість цукру.
Що знадобиться з продуктів
250 грам сиру
150 грам м'якого маргарину
Два яйця
Склянку цукру
Шість - сім столових ложок борошна з гіркою
Пакетик ванільного цукру
Чайна ложка розпушувача
Виноград

Приготування

Яйця змішайте з цукром і збийте міксером у пишну масу. Додайте м'який маргарин і сир, розпушувач, ванільний цукор і ще раз збийте. Тісто має нагадувати кремоподібну масу. По одній ложці додайте борошно, після кожної відразу ж вимішуючи тісто міксером. Готове тісто по консистенції як дуже густа сметана.
Форму змастіть маслом і присипте борошном. Викладіть тісто, розрівняйте верх. Розкладіть ягоди винограду (виноград потрібно брати без кісточок) і злегка втисніть ягідки в тісто. Поставте пиріг в гарячу духовку, випікайте близько півгодини при температурі 180 градусів.
Якщо не знайдете виноград без кісточок, можна розрізати великі виноградини навпіл, видалити кісточки і розкласти ягоди на тесті розрізом вгору. Крім винограду можна використовувати і інші фрукти і ягоди.
Просмотров: 451
Категория: Рецепти |
| Теги: ягоди, тісто

Рекомендовані рецепти:

Макарони з шинкою і грибним соусом
Пісний шоколадний манник
Салат з капустою і кукурудзою (рецепт)
Швидкі пиріжки з рибою
Квасоля по-грузинськи з горіхами
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: