Головна » Статті » Рецепти |
Як спекти сирний пиріг з виноградом?
Для приготування цього апетитного і рум'яного пиріжка підійде звичайний магазинний сир. Це саме той рецепт, в якому чим ніжніше і м'якше буде сир, тим краще. Можна використовувати і сирні сирки, але тоді зменшіть кількість цукру. Що знадобиться з продуктів 250 грам сиру 150 грам м'якого маргарину Два яйця Склянку цукру Шість - сім столових ложок борошна з гіркою Пакетик ванільного цукру Чайна ложка розпушувача Виноград Приготування Яйця змішайте з цукром і збийте міксером у пишну масу. Додайте м'який маргарин і сир, розпушувач, ванільний цукор і ще раз збийте. Тісто має нагадувати кремоподібну масу. По одній ложці додайте борошно, після кожної відразу ж вимішуючи тісто міксером. Готове тісто по консистенції як дуже густа сметана. Форму змастіть маслом і присипте борошном. Викладіть тісто, розрівняйте верх. Розкладіть ягоди винограду (виноград потрібно брати без кісточок) і злегка втисніть ягідки в тісто. Поставте пиріг в гарячу духовку, випікайте близько півгодини при температурі 180 градусів. Якщо не знайдете виноград без кісточок, можна розрізати великі виноградини навпіл, видалити кісточки і розкласти ягоди на тесті розрізом вгору. Крім винограду можна використовувати і інші фрукти і ягоди. | |
Просмотров: 661 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |