Головна » Статті » Рецепти |
Як спекти пісну коврижку з лимоном?
У коврижке є родзинки, горішки, лимон, какао, варення і при такому поєднанні продуктів вона випікається з мінімальною кількістю жиру і без яєць. Спробуйте, це дуже смачно! Що нам знадобиться для приготування Неповний стакан цукру (приблизно три чверті склянки) Половина склянки родзинок Половина склянки подрібнених волоських горіхів Дві столові ложки будь-якого варення Половинка лимона Дві столові ложки какао (без гірки) Дві столових ложки рослинного масла Чайна ложка соди (погасити оцтом) Приблизно дві склянки борошна Склянку теплої води Приготування Горіхи підсушуємо в духовці і розминаємо в ступці або рубаємо ножем - на ваш розсуд. Ізюм розпарювала на водяній бані, даємо обсохнути. Лимон перекручуємо через м'ясорубку або подрібнюємо у блендері. Борошно просіваємо. Вливаємо в злегка теплу воду масло, цукор змішуємо з какао і додаємо у воду, потім всипаємо борошно. Розмішуємо до отримання однорідної маси. У неї додаємо лимон, родзинки, варення, горіхи. По консистенції готове тісто має вийти як густа сметана. Форму змащуємо маслом, виливаємо в неї тісто і ставимо в гарячу духовку. Випікаємо на середньому вогні при температурі 180 градусів до готовності. Готовність пряники перевірте дерев'яної шпажкою - якщо з середини випічки вона виходить суха і без прилиплих крихт - коврижка готова. | |
Просмотров: 865 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |