Головна » Статті » Рецепти

Як спекти пісну коврижку з лимоном?
У коврижке є родзинки, горішки, лимон, какао, варення і при такому поєднанні продуктів вона випікається з мінімальною кількістю жиру і без яєць. Спробуйте, це дуже смачно!
Що нам знадобиться для приготування
Неповний стакан цукру (приблизно три чверті склянки)
Половина склянки родзинок
Половина склянки подрібнених волоських горіхів
Дві столові ложки будь-якого варення
Половинка лимона
Дві столові ложки какао (без гірки)
Дві столових ложки рослинного масла
Чайна ложка соди (погасити оцтом)
Приблизно дві склянки борошна
Склянку теплої води
Приготування

Горіхи підсушуємо в духовці і розминаємо в ступці або рубаємо ножем - на ваш розсуд. Ізюм розпарювала на водяній бані, даємо обсохнути. Лимон перекручуємо через м'ясорубку або подрібнюємо у блендері.

Борошно просіваємо. Вливаємо в злегка теплу воду масло, цукор змішуємо з какао і додаємо у воду, потім всипаємо борошно. Розмішуємо до отримання однорідної маси. У неї додаємо лимон, родзинки, варення, горіхи. По консистенції готове тісто має вийти як густа сметана.

Форму змащуємо маслом, виливаємо в неї тісто і ставимо в гарячу духовку. Випікаємо на середньому вогні при температурі 180 градусів до готовності. Готовність пряники перевірте дерев'яної шпажкою - якщо з середини випічки вона виходить суха і без прилиплих крихт - коврижка готова.
Просмотров: 614
Категория: Рецепти |
| Теги: Какао, лимон

Рекомендовані рецепти:

Італійські медові пончики
Сирні кексики
Картопляні пиріжки з капустою
Вівсяне печиво з медом
Омлет з сиром
Салат з моцарелою і креветками (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: