Головна » Статті » Рецепти |
Як спекти пиріг з чорницею і сиром?
Великі ягідні пироги на деку популярні в усьому світі. Їх дуже легко готувати, завдяки фруктової або ягідної начинки вони виходять ніжними і соковитими, і можна придумати дуже багато варіантів начинки. Ось один з них - начинка з чорниці та сиру. Що знадобиться для приготування тіста 300 грам борошна 100 грам цукру Два яйця 100 грам маргарину Пакетик ванільного цукру Дві чайних ложки розпушувача Для начинки 400 грам сирного сиру 400 грам чорниці 125 цукру 250 мл. вершків Пакетик ванільного соусу (або столова ложка крохмалю або порошку для ванільного пудингу) Столова ложка тертої лимонної цедри Два пакетики ванільного цукру Приготування Маргарин нам знадобиться розм'якшений кімнатної температури. Потрібно просіяти борошно, змішати її з цукром, розпушувачем, ванільним цукром і додати м'який маргарин та яйця. Замісити тісто, скачати його в кулю, покласти в пакет і прибрати на півгодини в холодильник. Охолоджене тісто розкачати в пласт за розміром дека, перекласти на деко (його застелити папером для випічки), зробити бортики. Побити тісто виделкою. Поставити в розігріту до 160 градусів духовку на 15 хвилин. Для начинки сирний сир змішати з лимонною цедрою, цукром, ванільним соусом, ванільним цукром. Збити вершки, змішати з сирною масою і ягодами. Викласти начинку на корж і випікати ще півгодини. | |
Просмотров: 681 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |