Головна » Статті » Рецепти

Як спекти пиріг з чорницею і сиром?
Великі ягідні пироги на деку популярні в усьому світі. Їх дуже легко готувати, завдяки фруктової або ягідної начинки вони виходять ніжними і соковитими, і можна придумати дуже багато варіантів начинки. Ось один з них - начинка з чорниці та сиру.
Що знадобиться для приготування тіста

300 грам борошна
100 грам цукру
Два яйця
100 грам маргарину
Пакетик ванільного цукру
Дві чайних ложки розпушувача

Для начинки

400 грам сирного сиру
400 грам чорниці
125 цукру
250 мл. вершків
Пакетик ванільного соусу (або столова ложка крохмалю або порошку для ванільного пудингу)
Столова ложка тертої лимонної цедри
Два пакетики ванільного цукру

Приготування

Маргарин нам знадобиться розм'якшений кімнатної температури. Потрібно просіяти борошно, змішати її з цукром, розпушувачем, ванільним цукром і додати м'який маргарин та яйця. Замісити тісто, скачати його в кулю, покласти в пакет і прибрати на півгодини в холодильник.
Охолоджене тісто розкачати в пласт за розміром дека, перекласти на деко (його застелити папером для випічки), зробити бортики. Побити тісто виделкою. Поставити в розігріту до 160 градусів духовку на 15 хвилин.
Для начинки сирний сир змішати з лимонною цедрою, цукром, ванільним соусом, ванільним цукром. Збити вершки, змішати з сирною масою і ягодами.
Викласти начинку на корж і випікати ще півгодини.
Просмотров: 514
Категория: Рецепти |
| Теги: ванільного, цукром

Рекомендовані рецепти:

Домашні чебуреки
Соус "Бер-блан"
Печиво "Новорічна суміш"
Домашні 'Рафаелло'
Торт "Медовик"
Фруктові пончики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: