Головна » Статті » Рецепти

Як спекти молочні коржі?
Тісто для коржів виходить універсальним, з нього можна спекти і булочки для бутербродів або для супу - борщу.
Що знадобиться для приготування
250 мл молока
Половина чайної ложечки дріжджів
50 грам вершкового масла
Чайна ложка солі
Столова ложка цукру
Рослинна олія (в тісто трохи, інше для смаження)

Приготування

підігріваємо Молоко трохи тепліше кімнатної температури, виливаємо в змішані з цукром дріжджі. Всипаємо частину борошна і розмішуємо. Чекаємо поки на поверхні з'явиться піна, тоді додаємо розтоплене і охолоджене вершкове масло, решту борошна і замішуємо тісто. При необхідності додаємо трохи олії. Накриваємо його і залишаємо в теплому місці на годину для підйому.
Якщо хочете щоб тісто швидше підходило, покладіть його у простору змащену маслом каструлю, накрийте кришкою і поставте в прогріту духовку. Температура в духовці повинна бути близько сорока градусів. Періодично духовку потрібно підігрівати. Як тільки тісто збільшиться в об'ємі вдвічі, дістаньте його з духовки, розділіть на шість однакових частин і кожну розкачайте в коржик. Ножем зробіть по краях кілька надрізів і підсмажте коржі на сковорідці в рослинному маслі. Масла повинно бути небагато.
Просмотров: 541
Категория: Рецепти |
| Теги: духовку, тісто

Рекомендовані рецепти:

Рецепт "Хрусткого" салату
Рулет з абрикосовим джемом
Глазурований сирок "Картопля"
Салат з оселедцем (рецепт)
Маковий пиріг з шоколадним кремом
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: