Головна » Статті » Рецепти |
Як спекти молочні коржі?
Тісто для коржів виходить універсальним, з нього можна спекти і булочки для бутербродів або для супу - борщу. Що знадобиться для приготування 250 мл молока Половина чайної ложечки дріжджів 50 грам вершкового масла Чайна ложка солі Столова ложка цукру Рослинна олія (в тісто трохи, інше для смаження) Приготування підігріваємо Молоко трохи тепліше кімнатної температури, виливаємо в змішані з цукром дріжджі. Всипаємо частину борошна і розмішуємо. Чекаємо поки на поверхні з'явиться піна, тоді додаємо розтоплене і охолоджене вершкове масло, решту борошна і замішуємо тісто. При необхідності додаємо трохи олії. Накриваємо його і залишаємо в теплому місці на годину для підйому. Якщо хочете щоб тісто швидше підходило, покладіть його у простору змащену маслом каструлю, накрийте кришкою і поставте в прогріту духовку. Температура в духовці повинна бути близько сорока градусів. Періодично духовку потрібно підігрівати. Як тільки тісто збільшиться в об'ємі вдвічі, дістаньте його з духовки, розділіть на шість однакових частин і кожну розкачайте в коржик. Ножем зробіть по краях кілька надрізів і підсмажте коржі на сковорідці в рослинному маслі. Масла повинно бути небагато. | |
Просмотров: 703 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |