Головна » Статті » Рецепти |
Як спекти італійське анісова печиво?
Печиво можна приготувати з глазур'ю, а можна і без неї. Якщо вирішите робити глазур, то до базового рецепту потрібно буде додати анісовий екстракт, він додається в тісто. Необхідні продукти Приблизно три склянки борошна (третій стакан неповний) Неповний стакан цукру (3/4 склянки) Два яйця Вісім столових ложок вершкового масла Чверть склянки молока Чайна ложка анісового екстракту Три чайних ложки (без гірки) розпушувача для тіста Чверть чайної ложки солі Приготування Включити духовку і розігріти до 170 градусів. Деко застелити папером для випічки або пергаментом. Змішати цукор і м'яке вершкове масло і міксером на високій швидкості збити в пишну масу. По одному додавати яйця, після кожного не забувайте збивати суміш. Потім влийте молоко і анісовий екстракт. Борошно потрібно просіяти, змішати з розпушувачем і сіллю. Поступово вводити в рідину і вимішувати тісто. Швидкість міксера зробіть середньої. Чайною ложечкою викладайте тісто на відстані 5 см. одна лепешечка від іншої. Коли деко заповниться, поставте його в гарячу духовку і випікайте печиво десять хвилин. Воно має підсохнути, але залишитися світлим. Готове печиво охолодіть на решітці, за бажанням можна покрити глазур'ю. | |
Просмотров: 745 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |