Головна » Статті » Рецепти

Як спекти італійське анісова печиво?
Печиво можна приготувати з глазур'ю, а можна і без неї. Якщо вирішите робити глазур, то до базового рецепту потрібно буде додати анісовий екстракт, він додається в тісто.
Необхідні продукти

Приблизно три склянки борошна (третій стакан неповний)
Неповний стакан цукру (3/4 склянки)
Два яйця
Вісім столових ложок вершкового масла
Чверть склянки молока
Чайна ложка анісового екстракту
Три чайних ложки (без гірки) розпушувача для тіста
Чверть чайної ложки солі

Приготування

Включити духовку і розігріти до 170 градусів. Деко застелити папером для випічки або пергаментом. Змішати цукор і м'яке вершкове масло і міксером на високій швидкості збити в пишну масу. По одному додавати яйця, після кожного не забувайте збивати суміш. Потім влийте молоко і анісовий екстракт.
Борошно потрібно просіяти, змішати з розпушувачем і сіллю. Поступово вводити в рідину і вимішувати тісто. Швидкість міксера зробіть середньої.
Чайною ложечкою викладайте тісто на відстані 5 см. одна лепешечка від іншої. Коли деко заповниться, поставте його в гарячу духовку і випікайте печиво десять хвилин. Воно має підсохнути, але залишитися світлим. Готове печиво охолодіть на решітці, за бажанням можна покрити глазур'ю.
Просмотров: 675
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, печиво

Рекомендовані рецепти:

Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Баклажани з сиром і помідорами
Салат з оселедцем (рецепт)
Ліниві голубці з грибами
Безе
Львівський сирник
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: