Головна » Статті » Рецепти

Як спекти фруктовий пиріг зі згущеним молоком?
Смачний та простий у виконанні пиріг можна робити з будь-якими фруктами або ягодами, але бажано, щоб вони не були водянисті. Добре виходить зі сливою, абрикосами та яблуками.
Що знадобиться для тіста

Баночка згущеного молока
Два яйця
Сім столових ложок борошна з хорошою гіркою
Пакетик розпушувача
Пакетик ванільного цукру

Для начинки 50 грам вершкового масла, п'ять яблук (або штук десять абрикосів), половина склянки цукру і кориця (якщо пиріг з яблуками).

Приготування

Розігріваємо сковорідку, кладемо в неї масло і коли розтане прогріється і викладаємо нарізані дрібними шматочками яблука або абрикоси, сливи, всипаємо цукор і перемішуємо. На слабкому вогні тушкуємо до полумягкости. Даємо начинці охолонути.
Збиваємо яйця, додаємо згущене молоко і ванільний цукор, розмішуємо. Борошно просіваємо, разом з розпушувачем всипаємо в рідку суміш і міксером або віночком злегка збиваємо щоб не утворювалися грудочки.
У форму з бортиками викладаємо приготовану начинку (рідина залишаємо в сковорідці), розподіляємо по денця. Заливаємо тістом і ставимо в духовку. пиріг випікається близько тридцяти хвилин при температурі 180 градусів. Готовий пиріг відразу ж перевертаємо денцем вгору на плоске блюдо або на велику тарілку. Зверху можна полити соком який залишився в сковороді після фруктів.
Просмотров: 536
Категория: Рецепти |
| Теги: та, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Сирні вафлі
Бутерброди з тунцем
Сирний крем з бананами і фініками
Булочки "Кишеньки"
Смажена картопля з часниковими стрілками
Десерт "Халвинка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: