Головна » Статті » Рецепти |
Як спекти фруктовий пиріг зі згущеним молоком?
![]() Що знадобиться для тіста Баночка згущеного молока Два яйця Сім столових ложок борошна з хорошою гіркою Пакетик розпушувача Пакетик ванільного цукру Для начинки 50 грам вершкового масла, п'ять яблук (або штук десять абрикосів), половина склянки цукру і кориця (якщо пиріг з яблуками). Приготування Розігріваємо сковорідку, кладемо в неї масло і коли розтане прогріється і викладаємо нарізані дрібними шматочками яблука або абрикоси, сливи, всипаємо цукор і перемішуємо. На слабкому вогні тушкуємо до полумягкости. Даємо начинці охолонути. Збиваємо яйця, додаємо згущене молоко і ванільний цукор, розмішуємо. Борошно просіваємо, разом з розпушувачем всипаємо в рідку суміш і міксером або віночком злегка збиваємо щоб не утворювалися грудочки. У форму з бортиками викладаємо приготовану начинку (рідина залишаємо в сковорідці), розподіляємо по денця. Заливаємо тістом і ставимо в духовку. пиріг випікається близько тридцяти хвилин при температурі 180 градусів. Готовий пиріг відразу ж перевертаємо денцем вгору на плоске блюдо або на велику тарілку. Зверху можна полити соком який залишився в сковороді після фруктів. | |
Просмотров: 694 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |