Головна » Статті » Рецепти |
Як спекти французькі булочки?
Булочки можна зробити з начинкою з яблучного або сливового повидла, кориці з цукром або спекти без начинки - вони гарні в будь-якому варіанті. Тісто просте і швидке в приготуванні. Необхідні продукти 500 грам борошна 20 грам дріжджів (або 7 г сухих) 300 мл води Дві столові ложки вершкового масла Дві столові ложки цукру Чайна ложка солі Приготування Дріжджі розтерти з цукром, додати сіль, влити теплу воду. Додати просіяне борошно, розмішати і починати вимішувати тісто. По шматочку додавати вершкове масло. Вимішувати тісто хвилин 10 - 15. Коли тісто буде добре вымешано, побити його об стіл, ще раз вимісити і залишити на 15 хвилин в теплі. Тісто розділити на кілька частин. Розкачати смужки довжиною 15 см, шириною 5 см. краю зібрати до центру як для защипки пиріжка, з'єднати, защипати і перевернути швом вниз. Якщо робите з начинкою, покласти начинку. Долонею розплющити смужки. Викласти їх на застелений пергаментом деко. Ножем зробити надрізи по краях. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин. | |
Просмотров: 797 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |