Головна » Статті » Рецепти

Як спекти французькі булочки?
Булочки можна зробити з начинкою з яблучного або сливового повидла, кориці з цукром або спекти без начинки - вони гарні в будь-якому варіанті. Тісто просте і швидке в приготуванні.

Необхідні продукти

500 грам борошна
20 грам дріжджів (або 7 г сухих)
300 мл води
Дві столові ложки вершкового масла
Дві столові ложки цукру
Чайна ложка солі
Приготування

Дріжджі розтерти з цукром, додати сіль, влити теплу воду. Додати просіяне борошно, розмішати і починати вимішувати тісто. По шматочку додавати вершкове масло. Вимішувати тісто хвилин 10 - 15. Коли тісто буде добре вымешано, побити його об стіл, ще раз вимісити і залишити на 15 хвилин в теплі.

Тісто розділити на кілька частин. Розкачати смужки довжиною 15 см, шириною 5 см. краю зібрати до центру як для защипки пиріжка, з'єднати, защипати і перевернути швом вниз. Якщо робите з начинкою, покласти начинку. Долонею розплющити смужки. Викласти їх на застелений пергаментом деко. Ножем зробити надрізи по краях. Випікати в розігрітій до 200 градусів духовці 20 хвилин.
Просмотров: 797
Категория: Рецепти |
| Теги: цукром, тісто

Рекомендовані рецепти:

Ковбаса кров'яна
Лимонне задоволення
Яблучний пиріг з штрейзеля
Торт "Прага"
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Омлет-бісквіт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: