Головна » Статті » Рецепти

Як смачно приготувати відварний запечена картопля?
Нерідко перед господинями стоїть гостре питання, який гарнір приготувати на торжество. Адже хочеться приготувати швидко, а головне смачно. На допомогу приходить запропонований рецепт.
Інгредієнти:

Картопля, олія, часник, приправи і сіль.

Процес приготування:

Треба очистити картоплю, якщо молода, то й чистити не треба. Після цього нарізати його на часточки (крупно). Воду налити в каструлю і закип'ятити її, потім покласти в неї картоплю і варити його в воді хвилин п'ятнадцять.
Рослинне масло нагріти сильно в каструльці. Картоплю треба викласти в миску, додати різні спеції, часник і сіль, все добре перемішати, а після залити дуже гарячою рослинною олією. Перемішати. При бажанні можна ще додати і куркуму для кольору.
Духовка повинна бути сильно прогріта, температура - двісті двадцять градусів.
покрити Форму пергаментом або фольгою і викласти в неї підготовлену картоплю.

Тепер можна поставити в духовку для появи красивою бурштинової скоринки, викласти на тарілку.

Приємного апетиту!
Просмотров: 515
Категория: Рецепти |
| Теги: картоплю, треба

Рекомендовані рецепти:

Тайський салат
Цибульні булочки
Ескалопи з свинини
Гречана каша з тофу
Українські пампушки з часником
Салат "Букет нареченої"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: