Головна » Статті » Рецепти |
Як смачно приготувати відварний запечена картопля?
Нерідко перед господинями стоїть гостре питання, який гарнір приготувати на торжество. Адже хочеться приготувати швидко, а головне смачно. На допомогу приходить запропонований рецепт. Інгредієнти: Картопля, олія, часник, приправи і сіль. Процес приготування: Треба очистити картоплю, якщо молода, то й чистити не треба. Після цього нарізати його на часточки (крупно). Воду налити в каструлю і закип'ятити її, потім покласти в неї картоплю і варити його в воді хвилин п'ятнадцять. Рослинне масло нагріти сильно в каструльці. Картоплю треба викласти в миску, додати різні спеції, часник і сіль, все добре перемішати, а після залити дуже гарячою рослинною олією. Перемішати. При бажанні можна ще додати і куркуму для кольору. Духовка повинна бути сильно прогріта, температура - двісті двадцять градусів. покрити Форму пергаментом або фольгою і викласти в неї підготовлену картоплю. Тепер можна поставити в духовку для появи красивою бурштинової скоринки, викласти на тарілку. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 601 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |