Головна » Статті » Рецепти |
Як смачно приготувати святкову качку?
Багато з хазяєчок, коли-небудь готували качку знають, наскільки це клопіткий процес. Потрібно добре постаратися, щоб вона вийшла смачна і з хрусткої скоринки. Качка, приготована за цим рецептом, вдало підійде до будь-якого святкового столу. Інгредієнти: Качка - одна тушка; Куряча грудка - сімсот грамів; Спеції, часник; Чорнослив - сто п'ятдесят грамів. Часник - кілька зубків. Процес приготування: Спочатку качку треба ретельно промити, після злегка обсушити. Потім треба видалити з качки хребет і практично всі кістки, залишивши тільки кісточки в качиних ніжках і крилах. Качку распластать, поперчити і присолити, присипати спеціями, потім покласти в пакет і дати промаринуватися цілу добу. Потім виймаємо промаринованную качку і начиняємо її цілими шматками курячої грудки і чорносливом. Після цього качине черевце треба зашити. Скласти готову качку в рукав для випічки, швом вгору. Готується така качка в духовій шафі при температурі 170 градусів близько двох годин, може і більше, все залежить від качки, чим вона старша, тим довше готується. Качку витягнути з пакету і викласти на блюдо. прикрасити. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 749 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |