Головна » Статті » Рецепти

Як смачно приготувати рибні рулетики?
Для цієї страви треба використовувати не фарш з риби, а рибне філе. Готується таке блюдо не дуже складно, але певний навик у приготуванні таких страв все ж потрібно, тому початківцям господиням треба поставитися з великою увагою та ретельністю до приготування таких рулетиків.
Інгредієнти:

Філе риби, твердий сир, зелень, яйця, борошно, олія рослинна, сіль і спеції, свіжа зелень.

Процес приготування:

Треба для цієї страви взяти готове рибне філе, або зробити його самостійно. Відокремлювати кістки треба акуратно, щоб не пошкодити цілісність рибного філе.
Після того, як філе буде приготовано, треба порізати його на шматочки. Кожен шматочок треба присолити і поперчити.
Окремо треба натерти сир і додати до нього нарізану свіжу зелень.
Формуємо рулетики. На кожне філе покласти по одній столовій ложці сирної начинки, потім акуратно згорнути в рулетик. Спочатку вмочити рулетики в борошно, а потім в яйце. Потім треба викладати на гарячу сковороду з додаванням рослинної олії.

Приємного апетиту!
Просмотров: 403
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, треба

Рекомендовані рецепти:

Буженина в тесті
Святковий торт "Смородинка"
Повітряні сирники
Японський чізкейк
Листкові трубочки
Млинці з зеленою цибулею
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: