Головна » Статті » Рецепти |
Як смачно і швидко приготувати солону скумбрію?
Швидко і без особливого клопоту можна приготувати рибу солону. Інгредієнти: Скумбрія - одна штука. Для приготування суміші: Сіль - одна столова ложка; Перець мелений чорний - половина чайної ложки; Цукор - одна столова ложка. Процес приготування: Перш за все, треба обробити рибу. Для цього свіжоморожена риба повинна розтанути. Після цього треба її почистити, для цього спочатку видалити голову, потім розкрити черевце і дістати всі нутрощі, після цього можна видалити риб'ячий хребет. Можна також для чищення риби розрізати її не уздовж черевця, а вздовж спинки, при цьому черевце залишиться цілим. Після цього рибу треба промити і просушити за допомогою паперового рушника. Приготувати суміш, перемішати і натерти нею рибу. Потім на рибу викласти видавлений часник через прес, також побризкати оцтом (9 %) і покласти шматочки лаврового листа. Кожну рибку скласти і загорнути у фольгу, після цього перекласти в морозильник. Перед тим, як подавати нарізати рибу до столу треба викласти її з морозилки і потримати хвилин двадцять. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 567 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |