Головна » Статті » Рецепти

Як смачно і швидко приготувати солону скумбрію?
Швидко і без особливого клопоту можна приготувати рибу солону.
Інгредієнти:

Скумбрія - одна штука.

Для приготування суміші:

Сіль - одна столова ложка;
Перець мелений чорний - половина чайної ложки;
Цукор - одна столова ложка.

Процес приготування:

Перш за все, треба обробити рибу. Для цього свіжоморожена риба повинна розтанути. Після цього треба її почистити, для цього спочатку видалити голову, потім розкрити черевце і дістати всі нутрощі, після цього можна видалити риб'ячий хребет. Можна також для чищення риби розрізати її не уздовж черевця, а вздовж спинки, при цьому черевце залишиться цілим. Після цього рибу треба промити і просушити за допомогою паперового рушника.

Приготувати суміш, перемішати і натерти нею рибу. Потім на рибу викласти видавлений часник через прес, також побризкати оцтом (9 %) і покласти шматочки лаврового листа.
Кожну рибку скласти і загорнути у фольгу, після цього перекласти в морозильник. Перед тим, як подавати нарізати рибу до столу треба викласти її з морозилки і потримати хвилин двадцять.

Приємного апетиту!

Просмотров: 567
Категория: Рецепти |
| Теги: рибу, цього

Рекомендовані рецепти:

Грінки з беконом та помідорами
Яблучна коврижка
Пиріг з горіхами
Апельсинові квадратики
Закусочні рибні кульки
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: