Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати зрази телячі з шинкою або копченою грудинкою?
Щоб приготувати таку страву візьміть наступні інгредієнти:
М'ясо (м'якоть задньої ноги) - п'ятсот - шістсот грамів;
Жир - п'ятдесят грам;
Борошно - тридцять грам;
Лук - п'ятдесят грам;
Варена шинка - сто грам (або копчена грудинка, або паштет);
Томат - п'ятдесят грам;
Сіль, червоний перець, цукор - за смаком;
Кріп - одна столова ложка дрібно нарізаного.


Приготування:

1. М'ясо промийте, очистіть від плівок, наріжте навскоси докір волокон на чотири плоских широких шматка. Кожен шматок акуратно відбийте сапкою, щоб вийшли дуже тонкі скибки. Кожен кусень посоліть, поперчіть, вкладіть два - три шматочки копченої грудинки, щільно скрутіть рулетиком і сколите кінці дерев'яною шпилькою.

2. Обсмажте зрази на сильно розігрітому жирі з усіх боків, щоб утворилася рум'яна кірочка.

3. Обсмажені зрази складіть одним шаром в каструлю, додайте томат, розведений водою, і покладіть нарізану кільцями і обсмажені до золотистого кольору цибулю. Зрази тушкуйте на слабкому вогні під кришкою. В кінці гасіння посипте зрази залишилася борошном, посоліть, заправте цукром, вийміть дерев'яні шпильки і проваріть.

4. Готові зрази викладіть на блюдо, залийте соусом і посипте нарізаним кропом.
Просмотров: 396
Категория: Рецепти |
| Теги: п'ятдесят, зрази

Рекомендовані рецепти:

Українські пампушки з часником
Пиріг з капустою і яйцем
Закусочний торт "Полянка"
Кекси з чорницею і брусницею
Тортик "На графських руїнах"
Холодець з курки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: