Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати зрази баранячі тушковані, з савойської капустою?
Зрази баранячі тушковані, з савойської капустою готуються з наступних інгредієнтів:
М'ясо з кісткою (задня ніжка) - вісімсот грам;
Жир - шістдесят грамів;
Савойська капуста - шістсот грамів;
Лук - п'ятдесят грам;
Борошно - тридцять грам;
Часник - одна часточка;
Кмин - п'ять грам;
Сіль, перець, цукор, оцет - за смаком.

Приготування:

1. М'ясо обмийте, видаліть кістки, плівки і зайвий жир. Наріжте м'ясо поперек волокон навскіс вісім не дуже великих скибочок. Кожен шматок м'яса відбийте вологою сапкою, посоліть, перчіть, посипте борошном. Обсмажте на сильно розігрітому жирі з обох сторін.

2. Цибулю очистіть, дрібно наріжте, обсмажте на останньому жирі.

3. М'ясо і цибулю перекладіть в каструлю, долийте сто двадцять п'ять мілілітрів води і тушкуйте під кришкою до м'якості. Додавайте воду, по мірі випаровування соусу.

4. Савойську капусту очистіть, промийте, дрібно наріжте і проваріть п'ять хвилин в невеликій кількості води.

5. Зрази перекладіть капустою, додайте кмин і часник, розтертий з сіллю. Далі тушкуйте все разом.

6. Готове м'ясо викладіть з каструлі.

7. Капусту заправити заправкою (тридцять грамів жиру і двадцять грам борошна), проваріть, додайте цукор, оцет, перець.

8. Готову капусту викласти на кругле блюдо, зверху розкладіть зрази.
Просмотров: 439
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, зрази

Рекомендовані рецепти:

Шинка, запечена з ананасами
Швейцарський шоколадний рулет
Гострий соус до м'яса
Прісне тісто листкове
Салат з капустою і кукурудзою (рецепт)
Кекс "селянські"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: