Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати заварні булочки з сиром?
Це старовинний французький рецепт. Такі булочки під назвою «гожер» подавали раніше перед їжею разом з вином. Але це не принципово, булочки смачні не тільки з вином, але і з кавою, молоком або чаєм на сніданок. Булочки виходять пористими і порожнистими всередині, тому їх можна начинити яким-небудь паштетом. Що знадобиться для приготування Склянку борошна Три яйця 150 грам сиру 125 грам вершкового масла Щіпка солі 200 мл води Сушені трави - чебрець, базилік, прованська суміш (не обов'язково) Приготування виливаємо В каструлю воду, кладемо масло і сіль і доводимо до кипіння. Як тільки вода закипить, каструлю з вогню знімаємо, всипаємо борошно і розмішуємо дуже і дуже ретельно, щоб не було грудочок. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не стане однорідним і не буде легко відставати від стінок каструлі. Додаємо по одному яйцю, щоразу тісто треба добре вимішати, щоб яйце повністю було вмешано в тісто. Після цього кладемо натерту на дрібній тертці сир, приправи і добре перемішуємо. Деко застеляємо папером для випічки, столовою ложкою викладаємо на деко невеликі коржики. Ставимо деко в гарячу духовку, випікаємо при температурі 200 градусів хвилин 20 - 25 до золотистого кольору. | |
Просмотров: 696 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| |||||||
|
| |||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |