Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати заварні булочки з сиром?
Це старовинний французький рецепт. Такі булочки під назвою «гожер» подавали раніше перед їжею разом з вином. Але це не принципово, булочки смачні не тільки з вином, але і з кавою, молоком або чаєм на сніданок. Булочки виходять пористими і порожнистими всередині, тому їх можна начинити яким-небудь паштетом.
Що знадобиться для приготування
Склянку борошна
Три яйця
150 грам сиру
125 грам вершкового масла
Щіпка солі
200 мл води
Сушені трави - чебрець, базилік, прованська суміш (не обов'язково)

Приготування

виливаємо В каструлю воду, кладемо масло і сіль і доводимо до кипіння. Як тільки вода закипить, каструлю з вогню знімаємо, всипаємо борошно і розмішуємо дуже і дуже ретельно, щоб не було грудочок. Вимішувати тісто до тих пір, поки воно не стане однорідним і не буде легко відставати від стінок каструлі.
Додаємо по одному яйцю, щоразу тісто треба добре вимішати, щоб яйце повністю було вмешано в тісто.
Після цього кладемо натерту на дрібній тертці сир, приправи і добре перемішуємо.
Деко застеляємо папером для випічки, столовою ложкою викладаємо на деко невеликі коржики. Ставимо деко в гарячу духовку, випікаємо при температурі 200 градусів хвилин 20 - 25 до золотистого кольору.
Просмотров: 489
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, Деко

Рекомендовані рецепти:

Домашній хліб з курагою
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Тефтелі з яблуками
Райдужні меренги
Тарт з шоколадним мусом
Цукерки "Вершкові тягучки"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: