Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати запіканку з пельменів з грибами?
Для запіканки (за браком домашніх пельменів) згодяться звичайні магазинні пельмені і звичайні печериці.
Що знадобиться для приготування
500 грам заморожених пельменів
Кілька великих печериць (5 - 6 штук)
Одна морквина
Дві цибулини
Три помідора (або томатна паста)
Дві столові ложки борошна
Дві склянки води
Три столові ложки сметани
100 грам сиру
Сіль, чорний перець і спеції за смаком
Приготування

Спочатку приготуйте заливку. Для цього потрібно нарізати півкільцями цибулю і обсмажити його в невеликій кількості олії хвилин п'ять. Потім покладе морквину (її натерти на крупній тертці), нарізані скибочками шампіньйони, помідори (натерти на тертці) і трохи загасити. Всипати борошно, трохи обсмажити. Влити дві склянки води, коли закипить покласти сметану, посолити і поперчити, приправити спеціями.
На деко з бортиками розкласти в один шар пельмені, зверху вилити заливку і поставити в гарячу духовку. Запікати півгодини при температурі 200 градусів. Зверху посипати сиром і запікати ще хвилин п'ять.
Просмотров: 489
Категория: Рецепти |
| Теги: пельмені, заливку

Рекомендовані рецепти:

Горіхові рогалики
Бутербродний торт "Полосатик"
Баклажани по-італійськи
Львівський сирник
Угорський пиріг до чаю
Ягідно-фруктовий десерт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: