Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати запіканку з оселедця?
Оселедець, любить велику кількість людей, але для всіх вона більше звична, або в якості складового елемента в салаті "Оселедець під шубою", або в якості звичайної закуски з цибулею та картоплею. А адже з неї можна приготувати дуже багато прекрасних страв, і одне з таких, це запіканка з оселедця.
Що потрібно для приготування:
- 2 очищених філе оселедця;
- мелені білі сухарі;
- 1-2 столових ложки вершкового масла;
- 2 яйця;
- 3-4 картоплини;
- 2 цибулини;
- 2-3 столових ложки сметани;
- 1 яблуко;
- сіль, чорний перець, кріп.
Оселедець перед приготуванням рекомендується протягом 2-3 годин вимочити в чорному чаї. Після відмочування пропускаємо її через м'ясорубку. Відварюємо картоплю, також пропускаємо через м'ясорубку. Викладаємо оселедець і картоплю на тарілку, додаємо дрібно порізану цибулю, збиті яйця, потерте яблуко, сметану і сухарі. Все це активно збиваємо і викладаємо на сковороду, попередньо змащену вершковим маслом. Верх страви розрівнюємо і змащуємо залишками яйця. Все це запікаємо в духовці протягом 30 хвилин. Запіканка готова. Подавати можна, посипавши кропом, і при бажанні полити грибним соусом.
Просмотров: 585
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, це

Рекомендовані рецепти:

Мафіни з мигдалем і цукатами
Бутерброди з ананасом та сиром
Домашні цукерки з інжиром
Пиріг зі шпинатом і сиром
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Домашні пряники "М'ятні"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: