Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати запіканку з оселедця?
Оселедець, любить велику кількість людей, але для всіх вона більше звична, або в якості складового елемента в салаті "Оселедець під шубою", або в якості звичайної закуски з цибулею та картоплею. А адже з неї можна приготувати дуже багато прекрасних страв, і одне з таких, це запіканка з оселедця. Що потрібно для приготування: - 2 очищених філе оселедця; - мелені білі сухарі; - 1-2 столових ложки вершкового масла; - 2 яйця; - 3-4 картоплини; - 2 цибулини; - 2-3 столових ложки сметани; - 1 яблуко; - сіль, чорний перець, кріп. Оселедець перед приготуванням рекомендується протягом 2-3 годин вимочити в чорному чаї. Після відмочування пропускаємо її через м'ясорубку. Відварюємо картоплю, також пропускаємо через м'ясорубку. Викладаємо оселедець і картоплю на тарілку, додаємо дрібно порізану цибулю, збиті яйця, потерте яблуко, сметану і сухарі. Все це активно збиваємо і викладаємо на сковороду, попередньо змащену вершковим маслом. Верх страви розрівнюємо і змащуємо залишками яйця. Все це запікаємо в духовці протягом 30 хвилин. Запіканка готова. Подавати можна, посипавши кропом, і при бажанні полити грибним соусом. | |
Просмотров: 585 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |