Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати запіканку з кукурудзи і грибів?
Ніжна, ароматна і досить ситна запіканка. Рецепт не примхливий, цілком лояльний до заміни продуктів та внесення деяких змін в процесі приготування. Необхідні продукти Баночка консервованих різаних печериць (чиста вага 230 грам) Половина баночки консервованої кукурудзи (чиста вага 335 грамів) 100 грам тертого сиру Два - три яйця 120 грам сиру 100 грам сметани Три столові ложки борошна Дві столові ложки сметани Столова ложка грибної приправи Мелений мускатний горіх, мелений перець, сіль - за смаком Свіжа зелень 50 грам вершкового масла Приготування Кукурудзу викласти в друшляк, з грибів злити рідину. Розтопити вершкове масло і обсмажити гриби майже до повного випаровування рідини. Додати грибну приправу і столову ложку борошна, перець, мускатний горіх, сіль. Перемішати і зняти з вогню. Змішати сир і сметану, додати яйця, тертий сир, розмішати. Потім всипати борошно, крохмаль, за смаком посолити, додати спеції. Викласти в суміш кукурудзу і дрібно нарізану зелень. Порціями додавати гриби, кожен раз добре вимішуючи масу. Перекласти в змащену форму (краще взяти високу прямокутну форму для хліба). Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати сорок хвилин. Готовність перевірити дерев'яною шпажкою. | |
Просмотров: 605 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |