Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати запіканку з кукурудзи і грибів?
Ніжна, ароматна і досить ситна запіканка. Рецепт не примхливий, цілком лояльний до заміни продуктів та внесення деяких змін в процесі приготування.
Необхідні продукти

Баночка консервованих різаних печериць (чиста вага 230 грам)
Половина баночки консервованої кукурудзи (чиста вага 335 грамів)
100 грам тертого сиру
Два - три яйця
120 грам сиру
100 грам сметани
Три столові ложки борошна
Дві столові ложки сметани
Столова ложка грибної приправи
Мелений мускатний горіх, мелений перець, сіль - за смаком
Свіжа зелень
50 грам вершкового масла

Приготування

Кукурудзу викласти в друшляк, з грибів злити рідину. Розтопити вершкове масло і обсмажити гриби майже до повного випаровування рідини. Додати грибну приправу і столову ложку борошна, перець, мускатний горіх, сіль. Перемішати і зняти з вогню.
Змішати сир і сметану, додати яйця, тертий сир, розмішати. Потім всипати борошно, крохмаль, за смаком посолити, додати спеції. Викласти в суміш кукурудзу і дрібно нарізану зелень. Порціями додавати гриби, кожен раз добре вимішуючи масу.
Перекласти в змащену форму (краще взяти високу прямокутну форму для хліба). Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, випікати сорок хвилин. Готовність перевірити дерев'яною шпажкою.
Просмотров: 405
Категория: Рецепти |
| Теги: форму, перець

Рекомендовані рецепти:

Пудинг з фініками
Яблучно-горіховий кекс з корицею
Апельсинові мафіни
Яблучний штрудель з-австрийски
Бутерброди з ананасом та сиром
Сирні кекси з кропом і кмином
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: