Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати запіканку з цвітної капусти з сосисками?
Як і більшість запіканок, цей рецепт дуже просто підстроїти під ті продукти, що є в будинку. Наприклад, якщо немає цвітної капусти, то приготувати з білокачанної з додаванням інших овочів або визначити в цю запіканку брокколі.
Що знадобиться для приготування

700 грам цвітної капусти (свіжої або замороженої)
Один великий помідор
Одна цибулина
Половина склянки молока
Чотири сосиски
Три яйця
Сіль і спеції за смаком
Свіжа зелень

Приготування

Кладемо розібрану на суцвіття цвітну капусту в подсоленую киплячу воду і після закипання варимо хвилин п'ять. відкидаємо капусту на друшляк, даємо стекти воді.
Форму змащуємо маслом, на дно викладаємо капусту. Сосиски ріжемо кружальцями, помідори - кільцями, цибулю - півкільцями, сир тремо на тертці. Дрібно рубаємо зелень. Яйця збиваємо з сіллю і спеціями.
Зверху на капусті розкладаємо кружечки сосисок і помідор. Заливаємо омлетною сумішшю, зверху присипаємо нарізаною цибулею і зеленню. Ставимо запіканку в розігріту до 170 градусів духовку і запікаємо півгодини. Готовність запіканки визначається станом омлету - якщо схопився - пора діставати.
Просмотров: 545
Категория: Рецепти |
| Теги: цвітної, капусту

Рекомендовані рецепти:

Цукерки "Вершкові тягучки"
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Парові булочки
Індичка з сухофруктами
Пиріг лимонно-медовий
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: