Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати запіканку з цвітної капусти з сосисками?
Як і більшість запіканок, цей рецепт дуже просто підстроїти під ті продукти, що є в будинку. Наприклад, якщо немає цвітної капусти, то приготувати з білокачанної з додаванням інших овочів або визначити в цю запіканку брокколі. Що знадобиться для приготування 700 грам цвітної капусти (свіжої або замороженої) Один великий помідор Одна цибулина Половина склянки молока Чотири сосиски Три яйця Сіль і спеції за смаком Свіжа зелень Приготування Кладемо розібрану на суцвіття цвітну капусту в подсоленую киплячу воду і після закипання варимо хвилин п'ять. відкидаємо капусту на друшляк, даємо стекти воді. Форму змащуємо маслом, на дно викладаємо капусту. Сосиски ріжемо кружальцями, помідори - кільцями, цибулю - півкільцями, сир тремо на тертці. Дрібно рубаємо зелень. Яйця збиваємо з сіллю і спеціями. Зверху на капусті розкладаємо кружечки сосисок і помідор. Заливаємо омлетною сумішшю, зверху присипаємо нарізаною цибулею і зеленню. Ставимо запіканку в розігріту до 170 градусів духовку і запікаємо півгодини. Готовність запіканки визначається станом омлету - якщо схопився - пора діставати. | |
Просмотров: 580 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |