Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати заливний пиріг з зеленою цибулею?
Літом достаток зелені, і обов'язково скористайтеся цим! Додайте петрушку, кріп, кінзу в усі салати, супи, підливи, в начинку для пирогів. Із зеленої цибулі виходить відмінна начинка для смажених і печених пиріжків, а коли немає часу, можна приготувати і швидкий наливна пиріг з такою ж начинкою. Що знадобиться для приготування 400 мл кефіру (йогурту) 150 грам вершкового масла або маргарину Дві столові ложки цукру Половина чайної ложки солі 300 грам борошна Два яйця Півтори чайних ложки розпушувача Для начинки Два яйця Зелена цибуля Сіль і чорний мелений перець за смаком Трохи рослинного масла Приготування Начинка. Відваріть яйця круто. Наріжте зелену цибулю кільцями, викладіть на сковорідку з розігрітим рослинним маслом і злегка прогрійте щоб він став м'яким і осел. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте нарізані дрібними кубиками яйця. Тісто. Розтопіть масло або маргарин, дайте охолонути до кімнатної температури. Додайте сіль і цукор, влити кефір, збиті яйця. Борошно потрібно просіяти і змішати з розпушувачем, потім додати в тісто. Розмішати щоб не було грудочок. Змастіть маслом форму, вилити трохи більше половини тіста. Покладіть начинку, зверху залийте рештою тестом. Поставте в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте приблизно півгодини. Дайте пирогу охолонути до теплого стану, дістаньте з форми та наріжте порційними шматочками. | |
Просмотров: 590 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |