Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати заливний пиріг з зеленою цибулею?
Літом достаток зелені, і обов'язково скористайтеся цим! Додайте петрушку, кріп, кінзу в усі салати, супи, підливи, в начинку для пирогів. Із зеленої цибулі виходить відмінна начинка для смажених і печених пиріжків, а коли немає часу, можна приготувати і швидкий наливна пиріг з такою ж начинкою.
Що знадобиться для приготування
400 мл кефіру (йогурту)
150 грам вершкового масла або маргарину
Дві столові ложки цукру
Половина чайної ложки солі
300 грам борошна
Два яйця
Півтори чайних ложки розпушувача

Для начинки

Два яйця
Зелена цибуля
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Трохи рослинного масла
Приготування

Начинка. Відваріть яйця круто. Наріжте зелену цибулю кільцями, викладіть на сковорідку з розігрітим рослинним маслом і злегка прогрійте щоб він став м'яким і осел. Посоліть і поперчіть за смаком, додайте нарізані дрібними кубиками яйця.
Тісто. Розтопіть масло або маргарин, дайте охолонути до кімнатної температури. Додайте сіль і цукор, влити кефір, збиті яйця. Борошно потрібно просіяти і змішати з розпушувачем, потім додати в тісто. Розмішати щоб не було грудочок.
Змастіть маслом форму, вилити трохи більше половини тіста. Покладіть начинку, зверху залийте рештою тестом.
Поставте в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте приблизно півгодини. Дайте пирогу охолонути до теплого стану, дістаньте з форми та наріжте порційними шматочками.
Просмотров: 400
Категория: Рецепти |
| Теги: приготувати, яйця

Рекомендовані рецепти:

Сирне печиво з базиліком
Катаеф з яблуками
Квасоля з помідорами і грибами
Заливна шинка
Млинці з бананом
Сирні кексики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: