Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати заливний пиріг з черешнею?
Пиріжок з ніжним, розсипчастим тестом, приємною кислинкою черешні і соковитою вершковою заливкою. Дуже вдале поєднання для фруктової випічки. Такий же пиріг можна робити з вишнями та іншими фруктами - ягодами.
Що знадобиться для тіста

Півтори - дві склянки борошна
Три столові ложки молока
Три столових ложки рослинного масла
Дві столові ложки цукру
100 грам сирного сиру
Одне яйце
Пакетик розпушувача (10 грам)
Для начинки - півтори склянки черешні без кісточок

Для заливки

200 грам сирного сиру («Альметте»)
Три яйця
100 мл. жирних вершків
Три столові ложки цукру
Столова ложка манної крупи
Щіпка кориці

Приготування

Для тіста сирний сир розтерти з цукром і яйцем, влити молоко, рослинне масло, все ретельно перемішати. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем. Спочатку всипати півтора склянки, вимісити тісто. Воно повинно вийти м'яким, ніжним. Якщо борошна недостатньо, додайте ще небагато. Викладіть тісто у форму з бортиками, розподіліть по дна і стінок.
На тісто викладіть черешню і залийте заливкою. Для заливки змішайте міксером всі інгредієнти.
пиріг Випікається при температурі 180 градусів хвилин 45 - 50. Якщо в серединці він виявиться рідкуватим - не страшно. Коли пиріг повністю охолоне, заливки затвердіє і придбає консистенцію пудингу. Подавати пиріг краще в охолодженому вигляді.
Просмотров: 782
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: тісто, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з ананасом та сиром
Манні млинці
Готуємо чапаті
Кругла хала
Шоколадне печиво з кунжутом
Закуска з брокколі і шпрот
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: