Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати заливний пиріг з черешнею?
![]() Що знадобиться для тіста Півтори - дві склянки борошна Три столові ложки молока Три столових ложки рослинного масла Дві столові ложки цукру 100 грам сирного сиру Одне яйце Пакетик розпушувача (10 грам) Для начинки - півтори склянки черешні без кісточок Для заливки 200 грам сирного сиру («Альметте») Три яйця 100 мл. жирних вершків Три столові ложки цукру Столова ложка манної крупи Щіпка кориці Приготування Для тіста сирний сир розтерти з цукром і яйцем, влити молоко, рослинне масло, все ретельно перемішати. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем. Спочатку всипати півтора склянки, вимісити тісто. Воно повинно вийти м'яким, ніжним. Якщо борошна недостатньо, додайте ще небагато. Викладіть тісто у форму з бортиками, розподіліть по дна і стінок. На тісто викладіть черешню і залийте заливкою. Для заливки змішайте міксером всі інгредієнти. пиріг Випікається при температурі 180 градусів хвилин 45 - 50. Якщо в серединці він виявиться рідкуватим - не страшно. Коли пиріг повністю охолоне, заливки затвердіє і придбає консистенцію пудингу. Подавати пиріг краще в охолодженому вигляді. | |
Просмотров: 915 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 1 | |
| |